Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο στην Ελλάδα : Έξι συλλήψεις για τα επεισόδια στο ματς της ΕΠΣ Πέλλας, μήνυση από τον διαιτητή (vid)

Ακόμη ένα οπαδικό επεισόδιο κατά τη διάρκεια ερασιτεχνικού αγώνα σημειώθηκε προχθές, Κυριακή, στην περιοχή της Πέλλας.

Για την υπόθεση συνελήφθησαν έξι άτομα ενώ ταυτοποιήθηκε ακόμα ένας για παραβάσεις της νομοθεσίας περί αθλητικής βίας.

Συγκεκριμένα, το περιστατικό συνέβη προχθές το απόγευμα στο χωριό Μαυροβούνι κατά τη διάρκεια ποδοσφαιρικού αγώνα για τη 18η της Ά Ερασιτεχνικής της ΕΠΣ Πέλλας μεταξύ των ομάδων Δόξα Μαυροβουνίου – Μαύρη Θύελλα Λυκοστόμου.

Οι προαναφερόμενοι μαζί με άλλα άτομα, στο σύνολο 15 εισήλθαν στον αγωνιστικό χώρο λίγο πριν τη λήξη του αγώνα και ορισμένοι από αυτούς άσκησαν βία σε βάρος του διαιτητή του αγώνα, μεταξύ των οποίων και ο ημεδαπός τα στοιχεία του οποίου έχουν ταυτοποιηθεί.

Ο αγώνας ήταν ντέρμπι καθώς η Μαύρη Θύελλα Λυκοστόμου πριν τον αγώνα ήταν πρώτη στον όμιλο με 47 βαθμούς ενώ διεκδικεί την άνοδο στην υψηλότερη κατηγορία. Η Δόξα Μαυροβουνίου βρισκόταν στην 5η θέση με 32 βαθμούς.

Σύμφωνα με το aridaia365.gr, η ένταση ξεκίνησε όταν μετά από μία σέντρα από πλάγια θέση και λάθος εκτίμηση του τερματοφύλακα, ο επιτιθέμενος που καιροφυλακτούσε, έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα για το 1-1 της Μαύρης Θύελλας Λυκοστόμου, με τον 1ο βοηθό να σηκώνει τη σημαία για υπόδειξη φάουλ. Ο διαιτητής, μετά από συνομιλία μαζί του πήρε τη φάση πάνω του και έδειξε σέντρα, με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί σύρραξη για αρκετά λεπτά και να λήγει, σύμφωνα με το ίδιο μέσο, με την επέμβαση των ψυχραιμότερων και τον διαιτητή να ξεκινά πάλι το παιχνίδι, σφυρίζοντας απλά τη λήξη του αγώνα ένα λεπτό αργότερα.

Ο διαιτητής, σύμφωνα με πληροφορίες, δεν τραυματίστηκε σοβαρά από το περιστατικό και σύμφωνα με την ανακοίνωση της αστυνομίας, κατέθεσε μήνυση.

Η ανακοίνωση :

“Συλλήψεις 6 ατόμων στην Πέλλα για παραβάσεις της νομοθεσίας περί αθλητικής βίας

Συνελήφθησαν προχθές και χθες (27 και 28 Φεβρουαρίου 2022) σε περιοχή της Πέλλας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Σκύδρας, 6 άτομα για παραβάσεις της νομοθεσίας περί αθλητικής βίας.

Πρόκειται για 4 ημεδαπούς άνδρες, έναν αλλοδαπό άνδρα και έναν ανήλικο ημεδαπό. Στη δικογραφία που σχηματίσθηκε, συμπεριλαμβάνεται ακόμα ένας ημεδαπός άνδρας, τα στοιχεία του οποίου έχουν ταυτοποιηθεί.

Ειδικότερα, προχθές (27 Μαρτίου 2022) το απόγευμα, κατά τη διάρκεια ποδοσφαιρικού αγώνα σε περιοχή της Πέλλας, οι προαναφερόμενοι μαζί με άλλα άτομα, εισήλθαν στον αγωνιστικό χώρο, ενώ ομάδα εξ αυτών άσκησαν βία σε βάρος του διαιτητή του αγώνα, μεταξύ των οποίων και ο ημεδαπός τα στοιχεία του οποίου έχουν ταυτοποιηθεί.

Οι έρευνες των αστυνομικών συνεχίζονται για την ταυτοποίηση και των υπόλοιπων ατόμων.

Η δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος τους θα υποβληθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Έδεσσας.”

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected