Ποδόσφαιρο Κόσμος

Έφτασε η ώρα της κλήρωσης για το Μουντιάλ του Κατάρ (vid)

H αντίστροφη μέτρηση για την κλήρωση της τελικής φάσης του Μουντιάλ στο Κατάρ.

Η τελετή της σημαίας 234 μέρες πριν τη σέντρα έγινε και οι ομάδες έχουν ήδη χωριστεί σε γκρουπ δυναμικότητας με τις Βραζιλία, Βέλγιο, Γαλλία, Αργεντινή, Αγγλία, Ισπανία, Πορτογαλία και Κατάρ να είναι επικεφαλής.

Όσο για την πιθανότητα να γίνεται Παγκόσμιο Κύπελλο κάθε δυο χρόνια ο πρόεδρος της FIFA Τζιάνι Ινφαντίνο τόνισε ότι ουδέποτε πρότεινε κάτι τέτοιο.

Αγωνία πάντως υπάρχει και για την τύχη της Ρωσίας στις διεθνείς διοργανώσεις. Ο πρόεδρος της UEFA Αλεξάντερ Τσέφεριν λίγο πριν την έναρξη του συνεδρίου της παγκόσμιας ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας στην Ντόχα ρωτήθηκε σχετικά αλλά πέταξε το μπαλάκι στην ίδια τη FIFA.

Αν πάντως το Μουντιάλ του Κατάρ έχει την ίδια απήχηση με τον προημιτελικό του Champions League Γυναικών τότε η επιτυχία είναι σίγουρη.

Στη Βαρκελώνη για τη ρεβάνς του Μπαρτσελόνα – Ρεάλ σημειώθηκε παγκόσμιο ρεκόρ προσέλευσης σε αγώνα γυναικών. Σχεδόν 92.000 φίλαθλοι πήγαν στο Καμπ Νόου για να δουν τις «μπλαουγκράνα» να διαλύουν με 5-2 τη Ρεάλ και να προκρίνονται στα ημιτελικά της διοργάνωσης.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected