Κατηγορίες
Ποδόσφαιρο Κόσμος

Οι 8 όμιλοι του Παγκοσμίου Κυπέλλου στο Κατάρ

Ολοκληρώθηκε η κλήρωση της φάσης των ομίλων του Παγκοσμίου Κυπέλλου, με τη διαδικασία να βγάζει κάποιες πολύ ενδιαφέρουσες μονομαχίες. Ξεχωρίζουν ο πέμπτος όμιλος που περιλαμβάνει τη μονομαχία της Ισπανίας με τη Γερμανία.

Παράλληλα, όπως αναφέρει το Sport24.gr από την κλήρωση προέκυψε το εναρκτήριο παιχνίδι του Μουντιάλ, (μαζί φυσικά με το υπόλοιπο πρόγραμμα), στο οποίο οι οικοδεσπότες (Κατάρ) θα αντιμετωπίσουν το Εκουαδόρ στις 21 Νοεμβρίου. Το μεγάλο ντέρμπι ανάμεσα στην Ισπανία και τη Γερμανία είναι στις 27 Νοεμβρίου. Ο τελικός θα διεξαχθεί στις 18 Δεκεμβρίου.

Η πρεμιέρα του Παγκοσμίου Κυπέλλου θα γίνει τη Δευτέρα 21 Νοεμβρίου στις 12:00, στο Al Bayt Stadium. Η φάση των ομίλων θα διεξαχθεί μέσα σε διάστημα 12 ημερών, από τις 21 Νοεμβρίου μέχρι τις 2 Δεκεμβρίου.

Από εκεί και πέρα ο μικρός και ο μεγάλος τελικός έχουν προγραμματιστεί για τις 17 και 18 Δεκεμβρίου, στα γήπεδα Khalifa International Stadium και Lusail Stadium αντίστοιχα.

Οι αναμετρήσεις των ομίλων θα διεξάγονται στις 12:00, 15:00, 18:00 και 21:00, ενώ τα νοκ άουτ στις 17:00 και στις 21:00. Η φάση των “16” θα πραγματοποιηθεί από τις 3 μέχρι τις 6 Δεκεμβρίου, τα προημιτελικά στο διήμερο 9-10, ενώ τα ημιτελικά στις 13 και 14 Δεκεμβρίου. Μεταξύ των νοκ άουτ αγώνων θα υπάρξει διήμερη παύση αγωνιστικής δράσης.

Αναλυτικά οι όμιλοι του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2022:
1ος Όμιλος

Κατάρ
Ολλανδία
Σενεγάλη
Εκουαδόρ

2ος Όμιλος

Αγγλία
ΗΠΑ
Ιράν
Ουαλία / Σκωτία – Ουκρανία

3ος Όμιλος

Αργεντινή
Μεξικό
Πολωνία
Σαουδική Αραβία

4ος Όμιλος

Γαλλία
Δανία
Τυνησία
Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα – Αυστραλία / Περού

5ος Όμιλος

Ισπανία
Γερμανία
Ιαπωνία
Κόστα Ρίκα / Νέα Ζηλανδία

6ος Όμιλος

Βέλγιο
Κροατία
Μαρόκο
Καναδάς

7ος Όμιλος

Βραζιλία
Ελβετία
Σερβία
Καμερούν

8ος Όμιλος

Πορτογαλία
Ουρουγουάη
Νότια Κορέα
Γκάνα

Εικόνα

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected