Κατηγορίες
Διάφορα

Ένας 13χρονος στο Λουτράκι τραυματίστηκε σοβαρά και περίμενε μία ώρα να τον παραλάβει το ασθενοφόρο (vid)

Σοβαρά τραυματίσθηκε ένα 13χρονο αγόρι στο Λουτράκι Κορινθίας. Το ατύχημα σημειώθηκε στην παραλία καθώς το παιδί, έπαιζε με τους φίλους του γύρω από ένα σιντριβάνι.

Σύμφωνα με το loutrakiblog, το αγόρι ανέβηκε στο στηθαίο που υπάρχει γύρω από το σιντριβάνι, γλίστρησε και έπεσε, με αποτέλεσμα το παιδί να τραυματισθεί σοβαρά στο πόδι.

Από τις κραυγές πόνου του 13χρονου, πλήθος κόσμου έσπευσε στο σημείο. Το παιδί κείτονταν στο έδαφος, σφαδάζοντας .

Κλήθηκε ασθενοφόρο ώστε να διακομισθεί αμέσως το αγόρι στο Νοσοκομείο της Κορίνθου αλλά μάταια περίμεναν.

Το ασθενοφόρο άργησε μια ώρα. Το παιδί ξαπλωμένο στο έδαφος συνέχιζε να ουρλιάζει από τους πόνους και να παρακαλάει για βοήθεια. Ο παππούς του έντρομος δεν ήξερε τι να κάνει…

Ο Διοικητής του Νοσοκομείου Κορίνθου κ. Γρηγόρης Καρπούζης, μίλησε στο loutrakiblog.gr

«Διακομίσθηκε στο Νοσοκομείο μας ένα 13χρονο αγόρι. Έδειχνε ότι είχε τραυματισθεί στο πόδι. Του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες και παυσίπονα. Υποβλήθηκε σε ακτινολογικό έλεγχο. Το παιδί έχει σπάσει το ισχίο του. Θα μεταφερθεί άμεσα με ασθενοφόρο στο Νοσοκομείο Παίδων των Αθηνών»

Το Κέντρο Υγείας Λουτρακίου διαθέτει ασθενοφόρο, αλλά όχι τα Σαββατοκύριακα λόγω έλλειψης προσωπικού

Έντονη ήταν η αγανάκτηση των κατοίκων και για το γεγονός αυτό. Το Λουτράκι κατακλύζεται από επισκέπτες το Σαββατοκύριακο και είναι αδιανόητο να μην εξυπηρετεί το ασθενοφόρο του Κ. Υγείας.

Αυτόπτης μάρτυρας στο περιστατικό ήταν και ο Πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Λουτρακίου κ. Κώστας Λογοθέτης, ο οποίος μίλησε στην κάμερα του loutrakiblog.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected