Διάφορα - Συνεργάτες

Το μεγάλο ευρωπαϊκό ματς του ΠΑΟΚ απόψε το “Barok” Coffee-Bar!

Ραντεβού με την ιστορία έχει ο ΠΑΟΚ απόψε το βράδυ στη Μασσαλία.

Το “Barok” Coffee-Bar αναμένεται να κάνει ένα ακόμη…sold out καθώς ήδη το ενδιαφέρον των θαμώνων είναι μεγάλο για μια σπουδαία ποδοσφαιρική βραδιά. Καλέστε άμεσα στο 2331500919 για να κλείσετε θέση ενόψει του αποψινού (22.00) μεγάλου αγώνα!

Ο Δικέφαλος στη μεγαλύτερη (μέχρι την επόμενη…) ευρωπαϊκή βραδιά του αντιμετωπίζει τη Μαρσέιγ στο Βελοντρόμ για την προημιτελική φάση του Europa Conference League. Το εμπόδιο της ιστορικής ομάδας της Γαλλίας κι άλλοτε πρωταθλήτριας Ευρώπης είναι υψηλό αλλά όχι αξεπέραστο για το σύνολο του Ραζβάν Λουτσέσκου που βρίσκεται αντιμέτωπο με μια μοναδική ευκαιρία: την πρόκριση στα ημιτελικά μιας ευρωπαϊκής διοργάνωσης και την προοπτική ενός μεγάλου τελικού…

Τι άλλο κίνητρο να θέλει κανείς για να τα δώσει όλα; Οι παίκτες του ΠΑΟΚ έχουν μπροστά τους μια τεράστια πρόκληση και στοχεύουν να διεκδικήσουν μέχρι τέλους τις πιθανότητές τους κυνηγώντας ένα μεγάλο όνειρο. Πρωταρχικός στόχος του Δικεφάλου είναι να πραγματοποιήσει μια καλή εμφάνιση στο «καυτό» Βελοντρόμ και να θέσει τις βάσεις για την πρόκριση ενόψει της καθοριστικής ρεβάνς που θα γίνει την ερχόμενη Πέμπτη (14/4, 22.00) στο γήπεδο της Τούμπας…

Το Βελοντρόμ μπορεί να μην είναι φιλικό και να φημίζεται για την… σκληρή ατμόσφαιρα που δημιουργούν οι φανατικοί οπαδοί της Μαρσέιγ, ωστόσο κι ο ΠΑΟΚ θα έχει στο πλευρό του περισσότερους από 3.000 οπαδούς του που θα αποτελέσουν τον 12ο παίκτη της ομάδας σ’ αυτή την κρίσιμη και ιστορική αποστολή.

Ο Λουτσέσκου έχει πάρει μαζί του 22 ποδοσφαιριστές καθώς ουσιαστικά έμειναν εκτός οι παίκτες που δεν βρίσκονται στη λίστα της UEFA όπως οι Σάστρε, Βαρέλα και Ζαμπά, οι οποίοι δεν έχουν δικαίωμα συμμετοχής, αλλά και ο Μιχαηλίδης, ο οποίος πρόσφατα υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση. Την αποστολή του ΠΑΟΚ απαρτίζουν οι: Πασχαλάκης, Ζ. Ζίβκοβιτς, Ταλιχμανίδης, Λύρατζης, Τέιλορ, Μιχάι, Ίνγκασον, Κρέσπο, Βιεϊρίνια, Σίντκλεϊ, Τσιγγάρας, Κούρτιτς, Σβαμπ, Σοάρες, Ελ Καντουρί, Αουγκούστο, Μπίσεσβαρ, Μουργκ, Αντρ.Ζίβκοβιτς, Μιτρίτσα, Άκπομ, Τσόλακ.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected