Κατηγορίες
Ποδόσφαιρο Κόσμος

Αδιανόητη χαμένη ευκαιρία σε ματς στη Βραζιλία! (vid)

Είναι από τις ιστορίες τις οποίες κανένας ποδοσφαιριστής, δεν θέλει να ζήσει πόσο μάλλον σε ένα ματς όπου και κρίνεται η άνοδος.

Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή. Οέστε και Σαν Μπέντο τέθηκαν αντιμέτωπες, στα ημιτελικά του πρωταθλήματος του Σάο Πάολο.

Όπως αναφέρει το SDNA, το πρώτο ματς ανάμεσα στις δύο ομάδες είχε λήξει με σκορ 2-2 και η Οέστε ήταν εκείνη, η οποία προηγούταν στο σκορ με 1-0 στο δεύτερο παιχνίδι. Ωστόσο, στο 83΄ έγινε κάτι που κανένας δεν μπορούσε να φανταστεί.

Όπως φαίνεται και στο βίντεο που ακολουθεί, ο Τίτο των φιλοξενούμενων έκλεψε την μπάλα από το κέντρο και αφού είχε περάσει και τον αντίπαλο τερματοφύλακα, δεν μπόρεσε να σκοράρει και στην ουσία να τελειώσει την υπόθεση άνοδο για την ομάδα του. Βρέθηκε μόνος με το άδειο τέρμα και απλά… σωριάστηκε στο χορτάρι!

Πέρα όμως από αυτό, ο συγκεκριμένος παίκτης έζησε ακόμα ένα πράγμα. Τι; Ότι η Σάο Μπέντο κατάφερε με κεφαλιά στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων να φέρει το ματς στα ίσα (1-1), οι δύο ομάδες να οδηγηθούν στην διαδικασία των πέναλτι και εκεί οι φιλοξενούμενοι, οι οποίοι αποδείχτηκαν πιο εύστοχοι κατάφεραν να πάρουν την άνοδο.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected