Κατηγορίες
Διάφορα

Ράχη Ημαθίας : Τουρνουά ανεπίσημων ομάδων στη μνήμη του Άλκη (photos+vid)

Βαθύτατα συγκινημένοι οι γονείς του Άλκη παραβρέθηκαν στην έναρξη του τουρνουά που πραγματοποιήθηκε το απόγευμα του Σαββάτου 9 Απριλίου στο γήπεδο Ράχης Βέροιας.

Το τουρνουά διοργανώθηκε μετά από πρωτοβουλία του Γιώργου Παρταλίδη και πήραν μέρος οι ανεπίσημες ομάδες εκπαιδευτικών και των παλαιμάχων Ράχης, «Αετοί» και «Ομόνοια» που ήταν και η νικήτρια.

Αρχικά το τουρνουά ήταν προγραμματισμένο να διεξαχθεί στις 2 Απριλίου, αλλά μετατέθηκε μια βδομάδα αργότερα, λόγω καιρικών συνθηκών.

Το απόγευμα της 9ης Απριλίου ήταν ένα ηλιόλουστο απόγευμα και με αφορμή το τουρνουά προσφερόταν για μια όμορφη εκδρομή στην όμορφη Ραχιά.

Σύσσωμοι οι παραβρισκόμενοι, συμμετέχοντες στο τουρνουά και θεατές έστειλαν το μήνυμα ενάντια στη βία, για έναν αθλητισμό που ενώνει και δεν διχάζει!!!

Για την ιστορία, στον τελικό αναμετρήθηκαν οι Παλαίμαχοι Ράχης με την ομάδα παλαιμάχων «Ομόνοια» που επιβεβαίωσε τον «τίτλο» του φαβορί καθώς νίκησε με 1-0.

Να σημειωθεί ότι στο 19ο λεπτό της εναρκτήριας αναμέτρησης ο διαιτητής Βασίλης Κωνσταντινόπουλος διέκοψε το ματς στο 19ο λεπτό και κρατήθηκε ενός λεπτού σιγή.

δείτε φωτογραφίες στο Verianet

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected