Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Ματς στη Χαλκιδική ολοκληρώθηκε με ξύλο, κροτίδες και φωτοβολίδες! (vid)

Το ντέρμπι κορυφής μεταξύ Αστέρα Αγίου Νικολάου και Δόξα Καλυβών στη Χαλκιδική δεν ολοκληρώθηκε με τον καλύτερο τρόπο, καθώς παίκτες και προπονητές πιάστηκαν στα χέρια, με τους φιλάθλους να πετάνε φωτοβολίες, διάφορα αντικείμενα, μέχρι και πλαστικές καρέκλες, στον αγωνιστικό χώρο.

Επεισοδιακή εξέλιξη είχε το… τρίτο ημίχρονο σε αγώνα για το τοπικό πρωτάθλημα της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Χαλκιδικής, μεταξύ Αστέρα Αγίου Νικολάου και Δόξα Καλυβών.

Ο Αστέρας ήταν στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα με 46 πόντους έναντι 45 της Δόξας, δυο στροφές πριν το φινάλε του πρωταθλήματος. Ωστόσο στο μεταξύ τους ματς, οι φιλοξενούμενοι πήραν το τρίποντο με 2-0 και «σκαρφάλωσαν στην κορυφή.

Μόνο που το παιχνίδι δεν ολοκληρώθηκε με τον καλύτερο τρόπο, καθώς μετά την επίτευξη του τέρματος στις καθυστερήσεις από τον Μουρμούρη της Δόξας Καλυβών, παίκτες και προπονητές πιάστηκαν στα χέρια, εξαιτίας των έντονων πανηγυρισμών των φιλοξενούμενων.

Οι φίλαθλοι οι οποίοι παρακολουθούσαν το ντέρμπι κορυφής μεταξύ των δύο ομάδων, δεν έμειναν… αμέτοχοι, καθώς πετούσαν φωτοβολίες και διάφορα αντικείμενα, μέχρι και πλαστικές καρέκλες, στον αγωνιστικό χώρο. Τελικά χρειάστηκαν μερικά λεπτά προκειμένου να ηρεμήσουν τα πνεύματα και ο διαιτητής να σφυρίξει το τέλος του αγώνα.

το βίντεο δημοσίευσε το gazzetta.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected