Super League 2

Στους 32 βαθμούς ο Αστέρας Βλαχιώτη, 4-1 τον ΟΦΙ

Ευρεία νίκη αλλά και συνάμα ουσίας, πέτυχε ο Αστέρας Βλαχιώτη, που επικράτησε άνετα του ΟΦ Ιεράπετρας στη Σπάρτη.

Η ομάδα της Λακωνίας μπήκε δυνατά από την αρχή στο παιχνίδι και στα πρώτα 18 λεπτά μετρούσε ήδη δύο τέρματα, αρχικά στο 10′ με τον ο Αλνταΐρ ο οποίος άνοιξε το σκορ και στο 18′ ο Μπούντνικ διπλασίασε τα γκολ της ομάδας του.

Ο ΟΦΙ προσπάθησε να αντιδράσει και στο 34′ κατάφερε να μπει και πάλι στο ματς χάρη στο γκολ του Κατάλντι, ο οποίος έκανε το 2-1 το οποίο ήταν και το αποτέλεσμα του πρώτου μέρους.

Στο δεύτερο μέρος και συγκεκριμένα στο 48′ ο Αντού έκανε το 3-1 για τους γηπεδούχους δίνοντάς τους ισχυρό προβάδισμα νίκης.

Μάλιστα ο Αστέρας δεν έμεινε εκεί καθώς στο 68′ ο Μπούντνικ με το δεύτερο προσωπικό του γκολ στο παιχνίδι έκανε το 4-1 από το σημείο του πέναλτι το οποίο ήταν και το τελικό αποτέλεσμα.

Συνθέσεις

Αστέρας Βλαχιώτη (Ηλίας Φυντάνης): Ιωαννίδης, Πεχλιβανόπουλος, Λάμτσε (69’ Ζαίμι), Γκρατσόφ, Αναστασόπουλος, Μαϊσουράντζε, Φουρλάνος, Φερέιρα (74’ Ουρτάδο), Σιντορένκο (60’ Τασιούλης), Μπάτροβιτς (60’ Ντούνης), Μπούντνικ (69’ Φλέσμπουργκ).

ΟΦ Ιεράπετρας (Στάικος Βεργέτης): Σότο, Κάρδαρης (46’ Καραμπέτσος), Ζήσης, Ντι Λορέντσο, Κόκκας, Βιβάνκο, Μπλανκ, Κατάλντι, Χιμένες, Αντερέγκεν (46’ Μούλερ), Ντέτλερ.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected