Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Τάκης Μπαλτάκος: “Η ομάδα της Λευκίμμης καλώς χρησιμοποίησε τον ποδοσφαιριστή” (vid)

Τη Μεγάλη Τρίτη, ο μοναδικός υποψήφιος για την προεδρία της ΕΠΟ, Τάκης Μπαλτάκος μίλησε για το θέμα που καίει την ομάδα της Κοζάνης στο βραδινό κεντρικό δελτίο του FLASH TV.

“Δεν ξέρω το θέμα αυτό καλά, δεν το είχα αντιμετωπίσει. Δεν έχει σημασία τι είπα χθες. Ο παγκόσμιος αθλητικός ποδοσφαιρικός νόμος είναι η τήρηση του φύλλου αγώνα, γίνεται σε όλες τις χώρες που παίζεται ποδόσφαιρο. Αυτό που καταλαβαίνω είναι ότι η Λευκίμμη χρησιμοποίησε έναν ποδοσφαιριστή που δεν είχε τιμωρηθεί.

Την ημέρα δηλαδή που έπαιξε ο παίκτης αυτός, δεν είχε ποινή εις βάρος του. Η Λευκίμμη δεν είχε υπόψη της κάτι τέτοιο. Άρα λοιπόν ο ποδοσφαιριστής αυτός τη μέρα εκείνη καλώς έπαιξε. Από εκεί και πέρα η ένσταση του Μακεδονικού είναι επίδικη. Σε πρώτο βαθμό απορρίφθηκε και κρίνεται στην Eπιτροπή Εφέσεων μετά το Πάσχα ή κάποια στιγμή, δε ξέρω πότε. Αυτό που είπα χθες, όταν δεν είχα όλη την εικόνα, το συμπληρώνω σήμερα. Βεβαίως το φύλλο αγώνα πρέπει να τηρείται και βεβαίως όποιος αναγράφεται στο φύλλο αγώνα πρέπει να τιμωρείται. Πλην όμως αυτός ο παίκτης, καλώς ή κακώς, δε το ξέρω, δεν ξέρω και το σκεπτικό της Πειθαρχικής Επιτροπής της ΕΠΟ, ο παίκτης αυτός δεν τιμωρήθηκε.

Οπότε όταν η Λευκίμμη τον χρησιμοποίησε, ο παίκτης αυτός δεν είχε καμία ποινή επάνω του. Αυτό νομίζω ότι είναι η αλήθεια, αν κάνω κάπου λάθος, μου λέτε. Η Λευκίμμη χρησιμοποίησε έναν παίκτη που την ημέρα εκείνη δεν είχε τιμωρηθεί, αυτό δε μπορεί να αλλάξει.

Από εκεί και πέρα δεν είναι δικό μου θέμα, είναι θέμα της Επιτροπής Εφέσεων να το κρίνει. Όποια άποψη και να έχω εγώ, εσείς ή οποιοσδήποτε τρίτος, δεν πρόκειται να επηρεάσει την Επιτροπή Εφέσεων, που έχει μπροστά της μια δικογραφία και με βάση αυτή τη δικογραφία θα αποφασίσει”.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected