Κατηγορίες
Ποδόσφαιρο Κόσμος

Bundesliga : Ένας ακόμη τίτλος για τη Μπάγερν, τρομερός συνωστισμός στις ευρωπαϊκές θέσεις (vid)

Αέρας πρωταθλήτριας για τη Μπάγερν, που “στραγγάλισε” τη Ντόρτμουντ και τρεις αγωνιστικές πριν το τέλος κατέκτησε μαθηματικά έναν ακόμη τίτλο στη Bundesliga. Απίστευτη μάχη για τετράδα και τις άλλες ευρωπαϊκές θέσεις μετά τα αποτελέσματα της 31ης αγωνιστικής.

Η δυναστεία της Μπάγερν στην Bundesliga συνεχίζεται. Οι Βαυαροί έστησαν πάρτι στην Allianz Arena και με τη νίκη (3-1) επί της Μπορούσια Ντόρτμουντ, σφράγισαν τη 10η συνεχόμενη σαλατιέρα!

Η παρέα του Χάαλαντ υποκλίθηκε στην ανωτερότητα των παικτών του Νάγκελσμαν, με την Μπάγερν να πανηγυρίζει το 32ο πρωτάθλημα της ένδοξης ιστορίας της.

Για ακόμη μια φορά, οι Βαυαροί πιστοποίησαν πως δεν έχουν… αντίπαλο εντός συνόρων. Εφτασαν τις 8 συνεχόμενες επιτυχίες στις συναντήσεις τους με την Μπορούσια Ντόρτμουντ, δείχνοντας ποιος είναι το αφεντικό της χώρας.

Με τρομερό «τεμάχιο», ο Γκνάμπρι άνοιξε το χορό των γκολ στο Μόναχο για να πάρει τη σκυτάλη ο φοβερός και τρομερός, Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι. Ο Τσαν έβαλε ξανά στο παιχνίδι την Ντόρτμουντ, με τον Μουσιάλα να τελειώνει τη… δουλειά για τους γηπεδούχους εν μέσω αποθέωσης.

Μεγάλο “διπλό” της Ουνιόν στο Red Bull Arena, που δίνει ευρωπαϊκή προοπτική στην ομάδα του Βερολίνου, ακόμη και για το Champions League! Στην τετράδα εδραιώνεται η Λεβερκούζεν, που πέρασε από το Ronhof, καταδικάζοντας σε υποβιβασμό τη Γκρόιτερ Φιρτ, ενώ στο Europa-Park-Stadion το ματς ήταν εκπληκτικό, με τη Φράιμπουργκ και τη Γκλάντμπαχ να αναδεικνύονται ισόπαλοι 3-3.

Στο RheinEnergieStadion, η Κολωνία πήρε ακόμη μία νίκη Ευρώπης, ενώ την ίδια ώρα στο Deutsche Bank Park, η Άιντραχτ παραχώρησε ισοπαλία στη Χοφενχάιμ και μένει εκτός Ευρώπης μετά από πολλά χρόνια.

Το πρόγραμμα της 31ης αγωνιστικής

Παρασκευή 22/4

Βόλφσμπουργκ – Μάιντς  5-0

Σάββατο 23/4

Κολωνία – Αρμίνια Μπίλεφελντ  3-1
Άιντραχτ Φραγκφούρτης – Χοφενχάιμ  2-2
Λειψία – Ουνιόν Βερολίνου  1-2
Φράιμπουργκ – Γκλάντμπαχ  3-3
Γκρόιτερ Φιρτ – Λεβερκούζεν  1-4
Μπάγερν Μονάχου – Ντόρτμουντ  3-1

Κυριακή 24/4

Μπόχουμ – Άουγκσμπουργκ (16.30)
Χέρτα Βερολίνου – Στουτγκάρδη (18.30)

Η βαθμολογία

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected