Κατηγορίες
BET

Ρεάλ Μπέτις – Βαλένθια by koubanezos.gr : Διψασμένες για το τρόπαιο

Ο τελικός του Copa del Rey, Ρεάλ Μπέτις – Βαλένθια, δεσπόζει στο κουπόνι του Μεγάλου Σαββάτου. Προτεραιότητα για αμφότερες, λίγο περισσότερο για τις «νυχτερίδες», εδώ και καιρό και το Bet of the Day αναλύει και προτείνει.

Σπουδαία η πορεία της Μπέτις στο φετινό Copa del Rey, έχοντας αποκλείσει Βαγιεκάνο, Σοσιεδάδ, Σεβίλλη μεταξύ άλλων. Πιο πρόσφατη της παρουσία σε τελικό το 2005, όταν και «σήκωσε» το τελευταίο της τρόπαιο. Σπουδαία η παρουσία της και στο πρωτάθλημα, όπου βρίσκεται στο κυνήγι της τετράδας. Την Τρίτη όμως, ηττήθηκε εντός έδρας από την Έλτσε, χάνοντας την ευκαιρία να μειώσει τη διαφορά από τους από πάνω της. Επιχείρησε ροτέισον ο Πελεγκρίνι, έχοντας προφανώς το μυαλό του στο σημερινό τελικό.

Στοίχημα με δυάδες – Συμβουλές για εύκολο κέρδος

Για να φτάσει μέχρι εδώ, άφησε εκτός Μπιλμπάο, Κάντιθ και ομάδες των χαμηλότερων κατηγοριών. Τελευταία της κούπα το 2019. Παρουσιάζεται αδιάφορη στο πρωτάθλημα, με το Copa del Rey να αποτελεί το μοναδικό στόχο σε αυτό το φινάλε της σεζόν. Την Τρίτη, ο Μπορδαλάς παράταξε ομάδα με δέκα αλλαγές κόντρα στη Βιγιαρεάλ και μοιραία ηττήθηκε με 2-0. Μοναδικός βασικός που έπαιξε, ο Σολέρ. Μόνο μέσω της κατάκτηση του Κυπέλλου θα μπορέσει να βγει στην Ευρώπη.

Ματσάρα. Αποκούμπι της Βαλένθια το Κύπελλο, καθοριστική η έκβασή του και για την ευρωπαϊκή της έξοδο. Η Μπέτις έχει να σκέφτεται και το πρωτάθλημα, όμως η δίψα είναι μεγάλη για το πρώτο τρόπαιο μετά το 2005. Φαίνεται πως η ομάδα του Πελεκγρίνο θα είναι αυτή που θα πάρει περισσότερες πρωτοβουλίες κι αυτό γιατί ο Μπορδαλάς παρατάσσει αμυντικό σχήμα με έμφαση στις αντεπιθέσεις. Ωστόσο, δεν προκύπτει ιδιαίτερη αξία σε κάποιο σημείο

Διαβάστε το πλήρες άρθρο και στοίχημα τριάδες στο Koubanezos.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected