Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

ΑΟ Τσιλιβή : “Ημαθιώτικη υπόθεση” ο τίτλος στη Ζάκυνθο!

Σπουδαία μέρα η χθεσινή για τον ΑΟ Τσιλιβή, που κατέκτησε τον τίτλο στην ΕΠΣ Ζακύνθου!

Οι “κόκκινοι” επικράτησαν στον τελικό της Θύελλας Αμπελοκήπων με σκορ 2-1 και αναδείχτηκαν πρωταθλητές, μετρώντας πλέον αντίστροφα για τη συμμετοχή τους στα μπαράζ ανόδου στη Γ Εθνική.

Όπως αναφέρει το Ioniansports, αυτός ήταν ο 7ος τίτλος στην ιστορία του από τότε που ιδρύθηκε η ΕΠΣ Ζακύνθου (1987). Για τους γνωρίζοντες αυτό που πέτυχε η ομάδα του Πλάνου είναι ένα μικρό έπος!

Και θα καταγραφεί στα βιβλία της ιστορίας σαν ένα μάγκικο πρωτάθλημα που το πήραν κάποια παιδιά που μέχρι πρότινος έμπαιναν δεν έμπαιναν στα μπαράζ με μια ομάδα που επί της ουσίας φτιάχτηκε με μοναδικό σκοπό να έχει μια συνέχεια η ομάδα μετά από όλο αυτό που πέρασε 2 χρόνια στη Γ΄ εθνική κατηγορία. Όμως ο ΑΟ Τσιλιβή δεν είναι μια τυχαία ομάδα έχει φανέλα, έχει κόσμο και έχει παίκτες που μπορούν να κάνουν τα πάντα, παίκτες με εμπειρία αλλά και νεαρούς με ενθουσιασμό βγαλμένους από τα σπλάχνα της.

Ο τελικός είχε φαβορί και το φαβορί ήταν η Θύελλα Αμπελοκήπων, μόνο οι  τυπικά γηπεδούχοι δεν ήταν σε καλή ημέρα. Είχαν άγχος και όσο περνούσε η ώρα όλο αυτό μεγάλωνε. Σε αντίθεση οι “κόκκινοι” ήταν συγκεντρωμένοι στο παιχνίδι τους, είχαν υπομονή και το πήγαν εκεί που ήθελαν. Παρ΄ ότι βρέθηκαν πίσω στο σκορ είχαν τα “άντερα” όχι μόνο να ισοφαρίσουν αλλά και να βρεθούν μπροστά στο σκορ και στο τέλος να πάρουν τη νίκη. Μια νίκη που την ήθελαν τόσο πολύ και αυτό φάνηκε από τους πανηγυρισμούς στο τέλος με παίκτες, προπονητές παράγοντες και φιλάθλους να γίνονται ένα κουβάρι!

Στην ομάδα του Πλάνου αγωνίζονται τρεις Ημαθιώτες ποδοσφαιριστές, που το χάρηκαν με την ψυχή τους! Ο “παλιός” Σάκης Γεωργίου, που θεωρείται πλέον “νησιώτης”, καθώς ζει πλέον μόνιμα στη Ζάκυνθο αλλά και οι Χρήστος Σακελλάρης, Δημήτρης Σαμαράς με καταγωγή από τη Νάουσα.

Μαζί τους στη φωτό και ο αδελφός του Δημήτρη, Τάσος (διαιτητής της ΕΠΣ Ημαθίας) που βρέθηκε στο νησί για τον αγώνα.

Στη Θύελλα αγωνίζεται ο Κώστας Αγγελίδης με καταγωγή από τις Σέρρες, που στο παρελθόν πέρασε με επιτυχία από τον ΦΑΣ Νάουσα.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected