Super League 1 - Μεταγραφές

Δημοσίευμα από την Ουρουγουάη θεωρεί “κλεισμένο” τον Nicolás Quagliatta από τον ΠΑΟΚ (vid)

Μπορεί η σεζόν να μην έχει ολοκληρωθεί ακόμα, ωστόσο ο ΠΑΟΚ φαίνεται ότι έχει ξεκινήσει ήδη τον μεταγραφικό του σχεδιασμό, ενόψει της νέας χρονιάς.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν στην Ουρουγουάη, ο «Δικέφαλος του Βορρά» προχωράει στο πρώτο μεταγραφικό απόκτημα, κάνοντας δικό του, τον Νικολά Κουαλιατά από την Μοντεβιδέο. Μάλιστα, όπως αναφέρεται οι συζητήσεις μεταξύ των δύο πλευρών βρίσκονται στο τελικό στάδιο, με τον ΠΑΟΚ να βγάζει 1,8 εκατομμύρια ευρώ από τα ταμεία του για ντύσει τον 22χρονο μεσοεπιθετικό στα «ασπρόμαυρα».

«Το διοικητικό συμβούλιο της Μοντεβιδέο Γουόντερερς ενέκρινε την πώληση του Νικολάς Κουαλιάτα στον ΠΑΟΚ. Η μεταγραφή θα κοστίσει γύρω στο 1.8 (σ.σ. μένει να αποσαφηνιστεί) και τα έγγραφα αναμένεται να δώσουν τη δυνατότητα για τη μεταφορά που θα γίνει στα μέσα του χρόνου», αναφέρει σε δημοσίευσή του ο δημοσιογράφος Σέμπας Τζιοβανέλι.

Την περυσινή σεζόν, ο Κουαλιατά ήταν από τους πολυτιμότερους της ομάδας του, έχοντας 30 συμμετοχές και απολογισμό τέσσερα γκολ και τέσσερις ασίστ. Φέτος, δεν έχει βρει ακόμη δίχτυα αλλά μετράει τρεις ασίστ σε 13 εμφανίσεις του. Από το 2019 έως σήμερα μετράει 71 συμμετοχές, έχοντας επτά γκολ και 12 ασίστ.

*gazzetta.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected