Κατηγορίες
Γ Εθνική LIVE!
Αστεία Βίντεο - Διάφορα

Κλάμα : Αγόρασε παπαγάλο κι αυτός του βγήκε…μεταλάς! (vid)

Κακό μπελά βρήκε ένας άνδρας που ζει στο Μιλγουόκι των ΗΠΑ. Ο Μπόνταν Ρέικιαβικ που περιγράφει τον εαυτό του ως τον πιο «υπεύθυνο ιδιοκτήτη κατοικίδιου» στην περιοχή του αγόρασε έναν αυστραλιανό παπαγάλο Cockatoo, με το κλασικό στυλ που έχει το συγκεκριμένο είδος.

Ο Ρέικιαβικ ωστόσο, ανέβασε ένα βίντεο στο TikTok με το οποίο αποκάλυψε μια ξεχωριστή πτυχή που έχει ο παπαγάλος που αγόρασε, ενθουσιάζοντας πάνω από 2 εκατομμύρια χρήστες της πλατφόρμας.

«Λοιπόν αυτό είναι αδιανόητο. Μόλις αγόρασα έναν παπαγάλο Cockatoo και κάνει αυτούς τους θορύβους», ανέφερε με το βίντεο να γίνεται αμέσως viral. Καθώς λοιπόν προσπαθούσε να εξηγήσει την κατάσταση, τα τσιριχτά του παπαγάλου τον διέκοπταν διαρκώς.

@bodanrankovicman buys cockatoo INSTANTLY regrets it

♬ original sound – Bödan Reykjavik

Στη συνέχεια ρώτησε τους χρήστες αν είχαν ιδέα τι ήταν αυτοί οι περίεργοι ήχοι που έβγαζε ο παπαγάλος. Τότε αποκάλυψε ότι ήταν το ρεφρέν από το τραγούδι «Bodies» του Death Metal συγκροτήματος Drowning Pool που κυκλοφόρησε το 2001.

Στο δεύτερο μέρος του βίντεο, ο παπαγάλος χτυπιέται σαν… χεβιμεταλάς υπό τους ήχους του κομματιού, με τον ιδιοκτήτη του να χρησιμοποιεί τα σχετικά εφέ για να κάνει το βίντεο ακόμα πιο εντυπωσιακό.

Μάλιστα, κάποιος σχολίασε έξυπνα: «Αυτός δεν είναι παπαγάλος Cockatoo αλλά Rockatoo!», ενώ ένας άλλος είπε: «Δεν μπορεί να πετάξει επειδή είναι καθαρό μέταλλο».

*gazzetta.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected