Κατηγορίες
Αθλήματα

Επανέλαβε τον θρίαμβο με Dimitrov και μπήκε προημιτελικά ο Τσιτσιπάς (vid)

© Mutua Madrid Open

Μετά τη Βαρκελώνη, ο Στέφανος Τσιτσιπάς πανηγύρισε μια καθαρή νίκη επί του Grigor Dimitrov και στη Μαδρίτη, επικρατώντας του Βούλγαρου τενίστα με 6-3, 6-4 σε 78 λεπτά, για να εξασφαλίσει την είσοδό του στα προημιτελικά του μαδριλένικου Masters.

Όπως αναφέρει το tennisnews, ο Τσιτσιπάς πέτυχε 10 άσους και δεν επέτρεψε στον Dimitrov να φτάσει σε break point, κάνοντας ένα πολύ καλό παιχνίδι από τη γραμμή του σερβίς. Κέρδισε τους 29 από τους 34 πόντους στα πρώτα του σερβίς και τους 12 από τους 15 στα δεύτερα.

“Έσπασε” δυο φορές το σερβίς του Dimitrov, μια σε κάθε σετ. Στο 1ο σετ το break έγινε στο 6ο game για να περάσει μπροστά με 4-2 και να διατηρήσει τον έλεγχο έως το τέλος. Στο 2ο σετ το break έγινε ακόμα νωρίτερα από τον Στεφ, που προηγήθηκε με 3-1 και δεν κοίταξε πίσω του, έχοντας ευκαιρίες για να κάνει και δεύτερο break.

Μετά από 78 λεπτά αγώνα, ο Τσιτσιπάς πήρε το εισιτήριο για την προημιτελική φάση του Mutua Madrid Open, ενώ έφτασε τις 4 νίκες σε 5 αναμετρήσεις επί του Dimitrov και τις 26 νίκες στη φετινή σεζόν (26-8).

Επόμενος αντίπαλος για τον Στέφανο θα είναι ο Andrey Rublev, που νωρίτερα κέρδισε σε μια μάχη 2,5 ωρών τον Daniel Evans, με 7-6 (7), 7-5.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected