Κατηγορίες
Διάφορα

Απόψε ο τελικός του “ΕΛΛΑΔΑ ΕΧΕΙΣ ΤΑΛΕΝΤΟ” με τις πρωταθλήτριες του Φιλίππου Βέροιας!

Μεγάλη η αποψινή βραδιά για τα κορίτσια του τμήματος Ρυθμικής γυμναστικής και χορού του Φιλίππου Βέροιας!

Η ομάδα “KINGS DON’T CARE”, με την πρώτη τους παρουσίαση στην σκηνή του “ΕΛΛΑΔΑ ΕΧΕΙΣ ΤΑΛΕΝΤΟ” κατέκτησαν το GOLDEN BUZZER και πήγαν απευθείας στον ημιτελικό του διαγωνισμού, όπου με την εξαιρετική τους εμφάνιση πήραν από τους κριτές το ένα από τα δύο χρυσά εισιτήρια που τις οδήγησε απευθείας στον αποψινό (20.00) τελικό στο.

Η εκπομπή θα προβληθεί LIVE από τον ΑΝΤ1 και με την έναρξη θα έχουμε το δικαίωμα να ψηφίσουμε δωρεάν μέσω διαδικτύου την ομάδα “KINGS DONT CARE”, από όλα τα ηλεκτρονικά μέσα (κινητά, tablet, σταθερούς υπολογιστές) και μέχρι πέντε (5) ψήφους την κάθε φορά.

Η στήριξη όλων στην προσπάθεια των παιδιών της πόλης που μας έκαναν περήφανους για άλλη μια φορά είναι αναγκαία, ώστε να καταφέρουν να είναι οι τελικοί πρωταγωνιστές της βραδιάς.

Οι “KINGS DONT CARE” είναι μια 25μελής ομάδα με χορογράφο τον Παναγιώτη Καλαντίδη ο οποίος οδήγησε για δεύτερη φορά τα κορίτσια μας στο παγκόσμιο πρωτάθλημα hip hop που θα διεξαχθεί τον Αύγουστο του 2022 στο Φοίνιξ της Αμερικής. Τα κορίτσια κατέκτησαν την πρώτη θέση στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα χορού hip hop που διεξήχθη στην Θεσσαλονίκη και θα εκπροσωπήσουν τα ελληνικά χρώματα και την πόλη της Βέροιας στην άλλη άκρη του Ατλαντικού.

Οι αθλήτριες του Φιλίππου Βέροιας είναι η Ιωάννα Μπόσμαλη, η Σοφία Πανίδου, η Ελένη Εμμανουήλ, η Μερόπη Πατσιαβούρα, η Δήμητρα Παπανώτα, η Ελένη Σπανού, η Ροδούλα Πινακούδη, η Όλγα Τσαλουκίδου, η Κατερίνα Γερακοπούλου και η Ευγενία Ζουμπουλίδου.

Καλή επιτυχία στα κορίτσια!

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected