Κατηγορίες
BET

Λίβερπουλ – Τότεναμ by koubanezos.gr : Διπλό το κίνητρο στο «Άνφιλντ»

Εξαιρετικής σημασίας για την έκβαση του πρωταθλήματος, το παιχνίδι Λίβερπουλ – Τότεναμ. Διπλό το κίνητρο, με τους μεν κόκκινους να θέλουν να μείνουν στο κυνήγι του τίτλου, τα δε «σπιρούνια» είναι μια ανάσα από τη τετράδα και το επόμενο Champions League. Όλη η ανάλυση στο σημερινό Bet of the Day.

Βρέθηκε μια ανάσα από απίστευτο κάζο στην έδρα της Βιγιαρεάλ η Λίβερπουλ, αλλά στο δεύτερο ημίχρονο διόρθωσε τη κατάσταση και έφυγε μάλιστα με τεράστιο διπλό και τη πρόκριση για το τελικό του Champions League. Η αρμάδα του Κλοπ βρίσκεται πολύ κοντά στο μυθικό quadruple, δηλαδή να κατακτήσει τέσσερις τίτλους σε μια σεζόν, κάτι που δεν έχει καταφέρει καμία Αγγλική ομάδα. Χωρίς προβλήματα η αποστολή της, με μοναδικό αμφίβολο τον Φιρμίνιο, αλλά με αρκετές πιθανότητες να είναι στην αποστολή.

Τι είναι το στοίχημα μονό αποδεκτό και ποιο το θετικό του;

Μια ανάσα από την 4η Άρσεναλ βρίσκεται η ομάδα του Κόντε την οποία υποδέχεται την επόμενη αγωνιστική. Δεν έχει περιθώρια όμως για απώλειες, καθώς η Άρσεναλ μπορεί να ξεφύγει, αφού αντιμετωπίζει την αδιάφορη Λιντς. Από την ευρεία νίκη με 3-1 κόντρα στην Λέστερ έρχονται τα «σπιρούνια». Σταθερά χωρίς τους Ρεγκιλόν, Ντόχερτι, Τανγκάνγκα και Σκιπ η ομάδα του Κόντε.

Το κίνητρο είναι διπλό, αλλά το μομέντουμ της Λίβερπουλ είναι πολύ δύσκολο να το χτυπήσει η Τότεναμ. Τα «σπιρούνια» είναι ικανά να νικήσουν τη Σίτι και να ρίξουν άνετη «τριάρα» στη Λέστερ, αλλά την ίδια ώρα μπορούν να μη κάνουν τελική απέναντι σε ομάδες όπως η Μπρέντφορντ και η Μπράιτον. Μπορεί να προβληματίσει τους «ρεντς«; Σαφώς και μπορεί, αλλά εν τέλει δε το βλέπω να είναι αρκετό για να αποφύγει την ήττα.

Διαβάστε το πλήρες άρθρο και στοίχημα σήμερα στο Koubanezos.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected