Κατηγορίες
Α ΕΠΣ Ημαθίας - Γ Εθνική / Τοπικά

Χωρίς να φορτσάρει ο Αστέρας Τριποτάμου, ξεκίνησε με το δεξί τα μπαράζ

Με τον καλύτερο τρόπο ξεκίνησε τη διαδικασία των μπαράζ ο Αστέρας Τριποτάμου.

Οι πρωταθλητές Ημαθίας επικράτησαν με 2-1 στην Κρηστώνη του τοπικού ΠΑΟΚ και έκαναν το πρώτο βήμα για την άνοδο στη Γ Εθνική.

Η ομάδα του Τάσου Χουρσουζίδη δεν έθελξε με την απόδοση της, ωστόσο πήρε αυτό που ήθελε κόντρα σε μια σκληροτράχηλη ομάδα. Το γρήγορο γκολ του Σωτήρη Μπαλάφα “ξεκλείδωσε” την αντίπαλη άμυνα και έδωσε τη δυνατότητα στους “μπλε” να διαχειριστούν καλύτερα το παιχνίδι.

Μετά από ένα μέτριο πρώτο μέρος, διάστημα στο οποίο οι γηπεδούχοι δεν απείλησαν με την ισοφάριση, ο Αστέρας μπήκε δυνατά στο δεύτερο με στόχο να πετύχει το γκολ που θα του “κλειδώσει” το τρίποντο.

Έτσι και έγινε, με τον Γιόνδη να είναι αυτός που πέτυχε το δεύτερο γκολ της ομάδας, ακριβώς με τη συμπλήρωση μιας ώρας αγώνα.

Οι πρωταθλητές Κιλκίς όμως δεν το έβαλαν κάτω και απάντησαν αμέσως, κι αφού προειδοποίησαν με το δοκάρι του Παυλίδη, μείωσαν στο 78′ με τον Τσολακίδη.

Οι “ασπρόμαυροι” ρίσκαραν στη συνέχεια, όμως δεν κατάφεραν να φτάσουν στην ισοφάριση και έτσι οι Ημαθιώτες ξεκίνησαν με το δεξί τις υποχρεώσεις τους στα μπαράζ ανόδου.

Στα άλλα ματς, ο ΓΑΣ Σβορώνου συνέτριψε με 7-0 τον Μελιτέα Μελίτης και η Αναγέννηση Επανομής πέρασε νικηφόρα από τα Γιαννιτσά.

Συνθέσεις

ΠΑΟΚ Κρηστώνης (Τόνι Γκονζάλες/Κώστας Ιωαννίδης): Κυριακίδης, Αβραμίδης, Ευθυμιάδης, Μαυροκεφαλίδης, Ματεντζίδης, Ρουστέμ (90′ Γεωργιάδης), Τσολακίδης, Παυλίδης (67′ Ελευθεριάδης), Χατζηασλανίδης, Ιωαννίδης (81′ Αποστολίδης), Ρεμπετσιώτης.

Αστέρας Τριποτάμου (Τάσος Χουρσουζίδης): Κύρου, Μπαλάφας, Μπέσσας, Αχαλινόπουλος, Παπαδόπουλος (57′ Μπικιάρης), Κόλα, Τούφας (57′ Προβατίδης), Μετάι (90′ Νάσης), Μπουλάρι (86′ Βασιλείου), Γιόνδης.

Τα αποτελέσματα της πρεμιέρας

ΠΑΟΚ Κρηστώνης – Αστέρας Τριποτάμου  1-2
ΓΑΣ Σβορώνου – Μελιτέας Μελίτης  7-0
Εθνικός Γιαννιτσών – Αναγέννηση Επανομής  1-2
Ρεπό : ΑΟ Χανιώτης

ΑΓ Ν Ι Η ΓΥ ΓΚ +/- Β
1 ΓΑΣ Σβορώνου 1 1 0 0 7 0 7 3
2 Αναγέννηση Επαν 1 1 0 0 2 1 1 3
3 Αστέρας Τριποτάμου 1 1 0 0 2 1 1 3
4 ΑΟ Χανιώτης 0 0 0 0 0 0 0 0
5 Εθνικός Γιαννιτσών 1 0 0 1 1 2 -1 0
6 ΠΑΟΚ Κρηστώνης 1 0 0 1 1 2 -1 0
7 Μελιτέας Μελίτης 1 0 0 1 0 7 -7 0
moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected