Κατηγορίες
Super League 2

Σημαντικό προβάδισμα ανόδου για τον Λεβαδειακό, 1-0 στη Βέροια

Μεγάλη εκτός έδρας νίκη για τον Λεβαδειακό, που με γκολ του Πολέτο πήρε το προβάδισμα ανόδου κόντρα στη Βέροια.

Σε ένα ματς που -κακά τα ψέματα- δεν θα έπρεπε να υφίσταται καθώς το πιο δίκαιο είναι να προβιβάζονται και οι δύο πρωταθλητές, νικητές ήταν οι φίλοι και των δύο ομάδων που κατέκλυσαν μετά από πολύ καιρό το γήπεδο της Βέροιας.

Μπορεί το παιχνίδι να μη διεκδίκησε δάφνες ποιότητας, μιας και παιζόταν όλη η χρονιά, ωστόσο υπήρχε ρυθμός και ένταση, που κράτησε αμείωτο το ενδιαφέρον.

H Βέροια μπήκε καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο και θα μπορούσε να πάρει το προβάδισμα με την κεφαλιά του Πασά στο 4′ αλλά αυτή έφυγε λίγο έξω. Ενώ και λίγο αργότερα ο πρώτος σκόρερ της Super League 2 δεν μπόρεσε να σκοράρει.

Ο Λεβαδειακός άρχισε να ανεβαίνει στο τελευταίο τέταρτο του πρώτου ημιχρόνου με τον Μυτίδη να απειλεί στο 36′ και τον Βελλίδη να μπλοκάρει σταθερά τη μπάλα. Η καλύτερη στιγμή του πρώτου 45λεπτου άνηκε στους Βοιωτούς όταν στο 41′ σε σέντρα από τα δεξιά ο Μυτίδης πήρε την κεφαλιά και έστειλε τη μπάλα λίγο έξω από το δεξί δοκάρι του γκολκίπερ της Βέροιας.

Το πρώτο ημιχρόνο ολοκληρώθηκε με μια ακόμη τελική για τους γηπεδούχους με τον Μούργο να κάνει το σουτ εκτός περιοχής και τον Μάρκοβιτς να μπλοκάρει σταθερά τη μπάλα.

Συνθέσεις

ΝΠΣ Βέροια (Παύλος Δερμιτζάκης) : Βελλίδης, Μπουκουβάλας, Πεταυράκης (86′ Παπαχρήστος), Σκόνδρας, Μαραγκός, Οικονόμου, Μούργος (66′ Ορφανίδης), Γαβριηλίδης (66′ Μπλέτσας), Γιακουμάκης, Κάτσε (77′ Πόζογλου), Πασάς (86′ Καπνίδης).

Λεβαδειακός (Γιάννης Ταουσιάνης) : Μάρκοβιτς, Μπαχανάκ, Χάμοντ (53′ Συμελίδης), Μεχία, Νίλι (82′ Λιάγκας), Πολέττο, Βήχος, Μυτίδης (71′ Δούμτσιος), Τζημόπουλος, Κωνσταντινίδης, Μουτίνιο (71′ Βρακάς).

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected