Κατηγορίες
BET

Αστον Βίλα – Λίβερπουλ by koubanezos.gr : Θα της τελειώσει τις όποιες ελπίδες ο Στίβεν;

Αστον Βίλα – Λίβερπουλ, η μοναδική αναμέτρηση της ημέρας για την Premier League. Σημαντική αναμέτρηση στη μάχη του τίτλου που δίνουν οι φιλοξενούμενοι, ακόμη κι αν οι ελπίδες τους μειώθηκαν αρκετά. Η στήλη του Bet of the day έχει τα προγνωστικά της αναμέτρησης.

Νικηφόρο το πέρασμά της από την έδρα της Μπέρνλι το Σάββατο με 3-1. Εφτασε έως το 0-3 στο 52′, δέχθηκε τη μείωση του σκορ στις καθυστερήσεις. Πλήρως αποτελεσματική, εκμεταλλεύτηκε στο έπακρο τις ευκαιρίες της και άξιζε τη νίκη. Επί της ουσίας δεν κινδύνευσε φέτος, πλέον παίζει μονάχα για το γόητρό της, αφού δεν κυνηγάει κάποιο ευρωπαϊκό εισιτήριο. Εκτός ο Ράμσεϊ, από τον πάγκο αναμένεται να ξεκινήσει ο Κουτίνιο. Εκτός τόσο ο Χάουζ, όσο και ο Μπέιλι.

Στοίχημα παρολί: Τι είναι και γιατί έχουν μεγαλύτερο κέρδος;

Γκέλαρε το σαββατόβραδο εντός έδρας με την Τότεναμ, μένοντας στο 1-1. Δυσκολεύτηκε να ανοίξει την άμυνα των Λονδρέζων, κινδύνεψε στο πρώτο μέρος, έμεινε πίσω στο σκορ στο 56′. Ο Λουίζ Ντίαζ ισοφάρισε με σουτ εκτός περιοχής στο 74′. Βρίσκεται πλέον στο -3 από την κορυφή και τη Μάντσεστερ Σίτι, έχασε σημαντικό έδαφος για τη μάχη του τίτλου. Πλέον καλείται να κάνει το απόλυτο, αναμένοντας ήττα της πρωτοπόρου στις τελευταίες αγωνιστικές. Κανένα πρόβλημα τραυματισμού για τον Γιούργκεν Κλοπ, ο οποίος ετοιμάζει ροτέισον.

Διαβάστε το πλήρες άρθρο και στοίχημα βόμβες στο Koubanezos.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected