Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Με το δεξί ο ΠΑΟ Ρουφ στα μπαράζ, το γκολ ο Μάντζιος

Το μεγάλο αθηναϊκό ντέρμπι της πρεμιέρας των μπαράζ στη Γ’ Εθνική είχε νικητή και αυτός ήταν ο ΠΑΟ Ρουφ!

Με τον Βαγγέλη Μάντζιο να βρίσκει δίχτυα για ακόμα μία φορά, η «Αούστρια» κατέβαλε με 1-0 την Ηλιούπολη και έκανε το πρώτο βήμα από εκείνα που θα χρειαστεί για να πανηγυρίσει την άνοδό της στη Super League 2.

Οι κόκκινοι ευτύχησαν να πάρουν το προβάδισμα νωρίς, στην πρώτη καλή τους στιγμή στο παιχνίδι, καταφέρνοντας στη συνέχεια να διαχειριστούν το ματς και να φτάσουν στο νικηφόρο αποτέλεσμα. Από την άλλη, οι Ηλιουπολίτες δεν μπόρεσαν να αξιοποιήσουν κάποια από τις λίγες καλές φάσεις που δημιούργησαν, με συνέπεια να πάρουν τον δρόμο της επιστροφής χωρίς συγκομιδή. Ήταν, μάλιστα, εκείνοι που έφτασαν πρώτοι κοντά στο γκολ, αφού μόλις στο 2ο λεπτό ο Γεμιστός βρέθηκε απέναντι στον Παχατούρα. Ωστόσο, ο αρχηγός της Ηλιούπολης αιφνιδιάστηκε, με τον νεαρό γκολκίπερ να πέφτει στα πόδια του και να απομακρύνει σωτήρια την μπάλα. Στο 13ο λεπτό οι γηπεδούχοι έκλεψαν την μπάλα έξω από την περιοχή του Τσάκαλου, ο Καραλής γύρισε παράλληλα την μπάλα και ο Μάντζιος από κοντά πλάσαρε για το 1-0. Στο 28ο λεπτό ο Ταβάρες είδε την μπάλα να περνά ψηλά άουτ στο σουτ που επιχείρησε, ενώ τέσσερα λεπτά μετά ήταν η σειρά του Νιτσάκη να αστοχήσει. Στο 45ο λεπτό η μπάλα έφυγε άουτ από την όμορφη, γυριστή κεφαλιά του Γκιοατά και στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων ο Ντινιωτάκης σούταρε άουτ.

Στο δεύτερο μέρος οι παίκτες του Ι. Σταυριανού φρόντισαν να κλείσουν τους διαδρόμους προς την εστία του Παχατούρα, πετυχαίνοντας παράλληλα να απειλήσουν σε ορισμένες περιπτώσεις με ένα δεύτερο γκολ. Συγκεκριμένα, έφτασαν κοντά σε αυτό το 65ο λεπτό, όταν ο Νιτσάκης νικήθηκε από τον Τσάκαλο σε τετ α τετ, αλλά και στο 83ο λεπτό όταν ο Μάντζιος πλάσαρε άουτ από πλάγια θέση. Από την άλλη, οι ποδοσφαιριστές του Β. Χαντέ βρήκαν ευκαιρίες για γκολ από στατικές φάσεις. Στο 59ο λεπτό, μετά από εκτέλεση κόρνερ, ο Ταβάρες σούταρε από καλή θέση, όμως ο Παχατούρας απέκρουσε σωτήρια με το δεξί χέρι, ενώ στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων ο γκολκίπερ του ΠΑΟ Ρουφ αντέδρασε σωτήρια στην επικίνδυνη εκτέλεση φάουλ του Γάγγου και απσόβησε τον κίνδυνο της ισοφάρισης. Να σημειωθεί ότι στο τελευταίο δεκάλεπτο η Ηλιούπολη αγωνίστηκε με αριθμητικό μειονέκτημα, αφού ο Παπαγιαννόπουλος αντίκρισε δεύτερη κίτρινη κάρτα αμέσως με την είσοδό του στον αγωνιστικό χώρο και έχοντας δεχθεί την πρώτη για διαμαρτυρία, όντας στον πάγκο κατά τη διάρκεια του πρώτου ημιχρόνου.

Συνθέσεις

ΠΑΟ Ρουφ (Ισίδωρος Σταυριανός): Παχατούρας, Βενάρδος, Κατσούλης (66′ Φιλιμέγκας), Οικονομόπουλος, Γκιοατά, Αλεξίου, Νιτσάκης (73′ Λαθούρης), Χατζηλάμπρος, Μάντζιος, Καλλέργης, Καραλής (54′ Νατσιόπουλος)

ΓΣ Ηλιούπολης (Βαγγέλης Χαντές): Τσάκαλος, Κωστόπουλος (60′ Πολίτης), Μπουσάι (79′ Γάγγος), Κουτσογκίλας (79′ Παπαγιαννόπουλος), Κρητικός, Μαλάι, Ταβάρες (60′ Μπάξτον), Σταύρου (73′ Σάμιος), Γεμιστός, Ζέλο, Ντινιωτάκης.

ΑΓ Ν Ι Η ΓΥ ΓΚ +/- Β
1 Αγροτικός Αστέρας 1 1 0 0 1 0 1 3
2 Παναχαϊκή 1 1 0 0 1 0 1 3
3 ΠΑΟ Ρουφ 1 1 0 0 1 0 1 3
4 Ηρακλής Λάρισας 0 0 0 0 0 0 0 0
5 ΓΣ Ηλιούπολης 1 0 0 1 0 1 -1 0
6 Μακεδονικός 1 0 0 1 0 1 -1 0
7 Προοδευτική 1 0 0 1 0 1 -1 0

*Soccerlive

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected