Κατηγορίες
Γ Εθνική LIVE!

Πέρασε και από την Κρήτη ο ΠΑΟΚ και βλέπει τίτλο! (photos)

Με νίκη συνέχισε τις υποχρεώσεις του στα Play-Off της Women’s Football League ο ΠΑΟΚ, επικρατώντας του Εργοτέλη στην Κρήτη με 0-2, στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής.

Σε ένα αρκετά καλό παιχνίδι με γρήγορο ρυθμό, ο ΠΑΟΚ είχε ουσία στο παιχνίδι του και αξιοποιώντας τις καλύτερες στιγμές που του παρουσιάστηκαν πήρε τη νίκη.

Ο “δικέφαλος” έλεγξε το τέμπο του παιχνιδιού από το πρώτο σφύριγμα. Η Ολίνα Μπαξεβάνου απείλησε για πρώτη φορά την αντίπαλη εστία στο 13′ με το τεχνικό πλασέ της να χτυπάει το δοκάρι. Στη συνέχεια, η Αναστασία Σιδηροπούλου πήρε σκυτάλη με δύο χαμένες ευκαιρίες στο 16ο και 18ο λεπτό με σουτ εκτός περιοχής και με κεφαλιά, αντίστοιχα.

Στο 19′ η Μαρία Μπασούρη εκβίασε το λάθος της αντιπάλου τερματοφύλακα, κέρδισε τη μπάλα και άνοιξε το σκορ. Στο 27′ η Έσε Ακίντα σούταρε, εκτός περιοχής, με την μπάλα να τραντάζει το δοκάρι της εστίας του Εργοτέλη.

Στην επανάληψη, η Ηλιάνα Μπουζίνου πέρασε στη θέση της Μπαξεβάνου και δύο λεπτά αργότερα διπλασίασε τα τέρματα του Δικεφάλου μετά από βολέ της Κόρι Μπάτερφιλντ και γέμισμα της Φανής Δοϊρανλή.

Στο 75′ η Σιδηροπούλου ξεκίνησε μία επέλαση στην αντίπαλη περιοχή και είδε το πλασε της να περνάει λίγο δίπλα από το δοκάρι.

Ο Δικέφαλος αντέδρασε σωστά όταν ο Εργοτέλης δοκίμασε να βρει μπροστά, κατάφερε να διαχειριστεί το ρυθμό του αγώνα και να κλειδώσει τη νίκη με 0-2

Στο δια ταύτα, ο ΠΑΟΚ Morris κυριάρχησε του αντιπάλου του στον αγωνιστικό χώρο, απέδειξε την ανωτερότητά του και έκανε το 2×2 στα Play-Offs.

Επόμενη αγωνιστική υποχρέωση για την ομάδα του Λευτέρη Κανάτα, την Κυριακή 22 Μαΐου και ώρα 17:00, απέναντι στις Άβαντες Χαλκίδας, εκτός έδρας.

δείτε φωτογραφίες ΕΔΩ

Συνθέσεις

Εργοτέλης : Γρηγοριάδου, Κιουτάχιαλη, Δρακωνάκη (91’ Σαριδάκη), Μπράουν, Τζόνσον, Σιδηρά, Ραπάνη, Κωνσταντοπούλου (88’ λ.τ. Φανουράκη), Γουνάκη, Ξέρα, Καλέση (65’ Ξυλούρη)

ΠΑΟΚ : Μπάτερφιλντ, Σμιλίκοβιτς, Δοϊρανλή, Γιαννακά, Μήτκου, Ακίντα, Γιοβάνη, Χαλατσογιάννη, Σιδηροπούλου, Μπασούρη (67′ Ζώτου), Μπαξεβάνου (55′ Μπουζίνου)

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected