Κατηγορίες
Διάφορα

Εντυπωσιακή η ανταπόκριση των Αστυνομικών Υπαλλήλων στην Εθελοντική Αιμοδοσία, εγγραφές και στη συνάντηση του VESPA CLUB VERIA (photos)

Συγκινητική ήταν η προσέλευση των μελών στο κάλεσμα της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Νομού Ημαθίας στην εθελοντική αιμοδοσία που πραγματοποιήθηκε στην έδρα της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ημαθίας, τη Δευτέρα 16 Μαΐου, με συνδιοργανωτές την Ένωση Αξιωματικών Κεντρικής Μακεδονίας και τους Εθελοντές Δότες Μυελού των Οστών.

Πέρα από κάθε προσδοκία, προσήλθαν αστυνομικοί και πολίτες να ενισχύσουν την τράπεζα αίματος της Ε.Α.Υ.Ν.Η., καθώς επίσης και να δηλώσουν εθελοντές δότες μυελού των οστών στο σύλλογο του Νομού Ημαθίας.

Ο μεγάλος αριθμός μονάδων αίματος που συλλέχθηκαν (62) θα χρησιμοποιηθούν για την ενίσχυση συναδέλφων – μελών, οικείων τους προσώπων, καθώς και συμπολιτών που ανήκουν σε κοινωνικές ομάδες οι οποίες χρήζουν την μετάγγιση αίματος.

Οφείλουμε ένα τεράστιο «μπράβο» και ένα «ευχαριστώ» σε όλους τους όσους έδωσαν αίμα και τους διαβεβαιώνουμε πως η όλο και μεγαλύτερη συμμετοχή τους στις αιμοδοσίες, δεσμεύει την Ένωση να συνεχίσει με ανάλογες δράσεις και στο μέλλον, αναδεικνύοντας με αυτό τον τρόπο τόσο τις κοινωνικές ευαισθησίες, όσο και την κοινωνική προσφορά απέναντι στους συναδέλφους και τους συμπολίτες της Ημαθίας.

Εγγραφές και στη συνάντηση του VESPA CLUB VERIA

Οι συνεργάτες των Εθελοντών βρέθηκαν σήμερα σε μια πολύ όμορφη εκδήλωση μαζί με τους φίλους από την Βέροια αλλά και από διπλανούς νομούς που λατρεύουν τη θρυλική VESPA. Άπαντες ενημερώθηκαν για τις δράσεις των Εθελοντών και εγγράφηκαν ως Εθελοντές Δότες Μυελού των Οστών!

δείτε φωτογραφίες από τις δύο εκδηλώσεις :

moserlx-gif-1
coffee-banner
loading...
error: Protected