Κατηγορίες
Μικτές Ημαθίας

Ηττήθηκε η Μικτή U17 της Ημαθίας και αποκλείστηκε (photos)

Τέλος στη φετινή πορεία της Μικτής Ομάδας U17 της ΕΠΣ Ημαθίας έβαλε το αντίστοιχο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της ΕΠΣ Μακεδονίας, επικρατώντας στον νοκ-άουτ αγώνα που πραγματοποιήθηκε στο Δημοτικό Γήπεδο Μακροχωρίου με σκορ 1-3.

Οι Θεσσαλονικείς, όντας πιο ψύχραιμοι και πιο εύστοχοι στην τελική προσπάθεια, εκμεταλλεύτηκαν στο έπακρο τις ευκαιρίες που τους παρουσιάστηκαν και κατάφεραν να φτάσουν στην τελική επικράτηση, που τους φέρνει στις οκτώ καλύτερες ομάδες της διοργάνωσης.

Από την άλλη πλευρά, τα παιδιά της αντίστοιχης ομάδας της Ένωσης μας ολοκλήρωσαν τις φετινές τους υποχρεώσεις με μία γλυκόπικρη γεύση, καθώς μετά το εντυπωσιακό 7 στα 7 της Φάσης των Ομίλων, που, η αλήθεια είναι, είχε γεννήσει προσδοκίες, και όχι άδικα, για κάτι πολύ καλό για τη συγκεκριμένη φουρνιά ποδοσφαιριστών, ήρθε ο αποκλεισμός στο πρώτο νοκ-άουτ παιχνίδι.

Άξιοι συγχαρητηρίων είναι φυσικά όλοι οι ποδοσφαιριστές που συμμετείχαν στη φετινή προσπάθεια της Μικτής Ομάδας U17, γεννηθέντες το 2005 και το 2006, παιδιά που κατέθεσαν ψυχή μέσα στον αγωνιστικό χώρο και δίδαξαν ήθος με τη συμπεριφορά τους, ιδίως μάλιστα στον τελευταίο αυτό αγώνα, στον οποίο το αποτέλεσμα δεν ήταν το επιθυμητό. Άξιοι συγχαρητηρίων φυσικά και οι προπονητές τους ο Μανώλης Γιοβανόπουλος, που ήταν ο υπεύθυνος να φέρει σε πέρας τη φετινή προσπάθεια της Μικτής Ομάδας U17, ο Τάσος Ανθυμιάδης που κλήθηκε να τον αντικαταστήσει για μεγάλο χρονικό διάστημα λόγω της περιπέτειας της υγείας του αλλά και οι υπόλοιποι προπονητές του τεχνικού τιμ, ο Ζήσης Γκέτσος, τεχνικός υπεύθυνος της Μικτής Ομάδας U15 και ο Αντώνης Πολύζης, προπονητής τερματοφυλάκων.

Το φετινό ταξίδι λοιπόν ολοκληρώθηκε για τη Μικτή Ομάδα U17, με τον απολογισμό να είναι διόλου ευκαταφρόνητος, παρά το τελευταίο ατυχές αποτέλεσμα. Οι επτά νίκες άλλωστε σε οκτώ αναμετρήσεις έδειξαν πως το μέλλον ανήκει σε αυτά τα παιδιά, τα οποία το μόνο που ζητούν είναι να τους δοθούν οι ανάλογες ευκαιρίες για να αναδείξουν το ταλέντο τους.

To φύλλο αγώνα :

ΕΠΣ Ημαθίας – ΕΠΣ Μακεδονίας  1-3 (78′ Τεμιρτζόγλου / 47′-49′ Βρύζας, 75′ αυτογκόλ

Διαιτητής της αναμέτρησης ο κ. Ασλανίδης, με βοηθούς τις κ.κ. Τσικλητάρη και Κουρινιώτη από την ΕΠΣ Πιερίας

Συνθέσεις

ΕΠΣ Ημαθίας (Γιοβανόπουλος /Ανθυμιάδης ) : Αδαμίδης, Σαμαράς, Γαλόπουλος, Τσακιρίδης (69′ Κουκούγια), Θυμιόπουλος (77′ Δημόπουλος), Παναγιωτίδης Σ. (77′ Παναγιωτίδης Θ.), Λέκα, Γιαννόπουλος (52′ Τούφας), Χλιαρόπουλος, Φιλιππίδης (52′ Χατζηπάντος), Τεμιρτζόγλου. Στην αποστολή συμμετείχαν ακόμη οι Αργυρόπουλος, Αντωνίου, Τσίλης και Τσανακτσίδης.

ΕΠΣ Μακεδονίας (Κρεμέζης / Καραδήμος): Μπάτος, Κοασσίδης, Τοπουζίδης (46′ Σαββίδης), Λυσσούδης, Καλπακίδης, Σαπάνης, Γρηγοριάδης (59′ Βλαχοδήμος), Μαρνέρης (46′ Λαδάς), Βρύζας (78′ Αδαμίδης), Χατσίδης (67′ Μορθάνος), Μωυσίδης.

Το έμψυχο δυναμικό της ομάδας ΕΔΩ

moserlx-gif-1
coffee-banner
loading...
error: Protected