Κατηγορίες
Γ Εθνική LIVE!
Γ Εθνική / Τοπικά

ΠΑΟ Ρουφ για Super League 2, 3-1 στο AEL FC Arena (photos)

Μεγάλη νίκη του ΠΑΟ Ρουφ στο AEL FC Arena, που τον φέρνει κοντά στον στόχο του, που δεν είναι άλλος από την άνοδο στη Super League 2.

Η ομάδα του Ισίδωρου Σταυριανού επικράτησε με 3-1 του Ηρακλή Λάρισας και έφτασε τους 6 βαθμούς σε δύο ματς, συγκομιδή που τον φέρνει στην πρώτη θέση του ειδικού πρωταθλήματος ανόδου.

Από την άλλη, οι “κυανόλευκοι” πάλεψαν ώστε να ξεκινήσουν με το δεξί (είχαν ρεπό την πρώτη αγωνιστική), ωστόσο όταν είχαν το μομέντουμ μετά την ισοφάριση, έχασαν με τη σειρά τους έναν παίκτη με κόκκινη κάρτα και επήλθε η ισορροπία.

Το φιλμ

Στο 10ο λεπτό, ο Μάντζιος έγινε δέκτης της μπάλας, έχοντας κινηθεί στην πλάτη της άμυνας. Ο έμπειρος σέντερ φορ μπήκε στην περιοχή από τα δεξιά, γύρισε παράλληλα και ο Νιτσάκης πρόλαβε την έξοδο του Παπαγιάννη και με προβολή, έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα, γράφοντας το 0-1 για την ομάδα του.

Η επίτευξη του γκολ “πάγωσε” τους ποδοσφαιριστές του Χρήστου Χατζηλιάδη που δεν κατάφεραν να βρουν ουσιώδη αντίδραση για αρκετή ώρα. Ελάχιστα πριν το τέλος του πρώτου μέρους όμως, ήρθε μια στιγμή που ανέτρεψε τα αριθμητικά δεδομένα της αναμέτρησης.

Στο 41ο λεπτό, ο Βαγγέλης Μάντζιος διαπληκτίστηκε με άτομο από τον πάγκο του Ηρακλή Λάρισας με αποτέλεσμα να δει την απευθείας κόκκινη κάρτα από τον διαιτητή Κατσικογιάννη με αποτέλεσμα να αφήσει την ομάδα του με αριθμητικό μειονέκτημα για παραπάνω από ένα ημίχρονο.

Το αριθμητικό πλεονέκτημα της ομάδας του Ηρακλή Λάρισας έκανε αισθητά την εμφάνισή του με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου, ενώ χρειάστηκε μόλις 10 λεπτά για να φέρει αποτέλεσμα.

Στο 56ο λεπτό, ο Ζαφειρίου έπαιξε το 1-2 με τον Παπαδόπουλο εντός περιοχής και ο τελευταίος πλάσαρε ψύχραιμα, νίκησε τον Παταρούχα και έφερε το παιχνίδι στα ίσια.

Λίγες στιγμές αργότερα όμως, η αριθμητική ισορροπία έκανε εκ νέου την εμφάνιση της με “θύμα” τον σκόρερ του γκολ ισοφάρισης.

Ο Παπαδόπουλος έσπευσε να πιέσει τον Γκιοατά σε μια προσπάθεια του τελευταίου να απομακρύνει τη μπάλα, έβαλε όμως άτσαλα το πόδι του, κάνοντας φάουλ και ο διαιτητής Κατσικογιάννης έτρεξε και χωρίς να το σκεφτεί, του έβγαλε κίτρινη κάρτα που ήταν η δεύτερη οπότε πήρε κι αυτός την άγουσα για τα αποδυτήρια.

Παρ’ όλα αυτά, για τα επόμενα λεπτά, η ομάδα του Χρήστου Χατζηλιάδη έδειχνε να εξακολουθεί να έχει την πρωτοβουλία των κινήσεων.

Η τύχη όμως δεν ήταν στο πλευρό των γηπεδούχων και αυτό φάνηκε στο τελευταίο δεκάλεπτο της αναμέτρησης.

Στο 81ο λεπτό, σε μια από τις πρώτες επιθετικές προσπάθειες των φιλοξενούμενων στο δεύτερο ημίχρονο, ο Βενάρδος βρήκε πολλά μέτρα ελεύθερα από τη δεξιά πλευρά, τα διένυσε έχοντας τη μπάλα στην κατοχή του, σέντραρε με τη μπάλα να περνάει από τους πάντες και ο πρώτος που ήρθε σε επαφή μαζί της, ήταν ο Καλλέργης ο οποίος την έσπρωξε στο βάθος της εστίας του Παπαγιάννη δίνοντας εκ νέου το προβάδισμα στην ομάδα του ΠΑΟ Ρουφ.

Σαν να μην έφτανε αυτό, 3 λεπτά αργότερα, οι παίκτες του Ισίδωρου Σταυριανούν πέτυχαν και τρίτο τέρμα.

Στο 84ο λεπτό, η μπάλα έφτασε στον Χατζηλάμπρο ο οποίος πέρασε όποιον βρήκε μπροστά του, βρέθηκε σε θέση τετ-α-τετ, πλάσαρε εύστοχα και έγραψε το 1-3 που ήταν και το τελικό σκορ της αναμέτρησης καθώς στα εναπομείναντα λεπτά δεν συνέβη κάτι το αξιόλογο μπροστά στις δύο εστίες.

δείτε φωτογραφίες στο athleticlarissa.gr

Συνθέσεις

Ηρακλής Λάρισας (Χρήστος Χατζηλιάδης): Παπαγιάννης, Παπαγεωργίου, Καμπέρης (82′ Κακαβίτσης), Κούλπας, Γκαλίτσιος, Αγρόδημος, Γκίκα (64′ Μπάμης) Παπαδόπουλος, Αλεξίου, Ζαφειρίου (75′ Ναρίνογλου), Χριστίδης.

ΠΑΟ Ρουφ (Ισίδωρος Σταυριανός): Παχατούρας, Βενάρδος (91′ Ζάχι), Νατσίοπουλος (46′ Φιλιμέγκας), Οικονομόπουλος, Γκιοτά, Αλεξίου, Νιτσάκης( 60′ Κατσούλης), Χατζηλάμπρος, Μάντζιος, Καλλέργης, Καραλής (46′ Ψυχογιός).

*το φιλμ του αγώνα από το regista.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected