Κατηγορίες
Αθλήματα

Στον τελικό του Ηρακλείου η Ματούλα

© Senad Honic

Η Μάρθα Mατούλα επικράτησε της Παύλου με 6-2, 7-5 στον δεύτερο ημιτελικό του τουρνουά των 15.000 δολαρίων του Ηρακλείου, που φιλοξενείται στα χωμάτινα γήπεδα της Lyttos Beach Tennis Academy στη Χερσόνησο.

Όπως αναφέρει το tennisnews, η 25χρονη Ελληνίδα τενίστρια, Νο.5 στο ταμπλό και Νο.769 στην παγκόσμια κατάταξη της WTA, είχε αποκλείσει χθες τη Μιχαέλα Λάκη από τα προημιτελικά και σήμερα πήρε ένα ακόμα ελληνικό ντέρμπι, απέναντι στην Παύλου.

Στο 1ο σετ η Μάρθα κέρδισε 5 games στη σειρά, για να μετατρέψει το 1-2 σε 6-2. Στο 2ο σετ προηγήθηκε με 2-0 και με 4-2, αλλά η Δήμητρα κατάφερε να επιστρέψει στο παιχνίδι, κερδίζοντας 3 games στη σειρά για να περάσει μπροστά με 5-4.

Δεν πτοήθηκε η Μάρθα, που απάντησε με ένα δικό της σερί τριών κερδισμένων games, σώζοντας μάλιστα και ένα set point στο 4-5, για να κερδίσει το 2ο σετ με 7-5 και να ολοκληρώσει τη νίκη της σε 1 ώρα και 35 λεπτά παιχνιδιού.

Για 3η φορά θα βρεθεί σε έναν τελικό διοργάνωσης 15.000 δολαρίων η Ματούλα, η οποία θα διεκδικήσει αύριο τον 2ο τίτλο της στο ITF Circuit, απέναντι στη Σέρβα Lola Radivojevic. Στον πρώτο ημιτελικό η Radivojevic είχε φτάσει σε μια εμφατική νίκη επί της Γερμανίδας Chantal Sauvant, με 6-0, 6-2.

Αργότερα σήμερα θα γίνει και ο τελικός του διπλού, όπου η Radivojevic και η Μιχαέλα Λάκη θα αντιμετωπίσουν τις κορυφαίες του ταμπλό, Gabriella Da Silva Fick και Stephanie Judith Visscher.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected