Κατηγορίες

Επιθετικό ποδόσφαιρο στο Μαρτινέγκο, 3-2 η ΑΕΛ

Τη δεύτερη συνεχόμενη εντός έδρας ήττα της γνώρισε η ομάδα ποδοσφαίρου γυναικών του Εργοτέλη στο Μαρτινέγκο, χάνοντας σε ένα συναρπαστικό ματς με σκορ 2-3 από την ΑΕΛ για την 3η αγωνιστική των Play Off της Α’ Εθνικής κατηγορίας.

Το ματς ξεκίνησε με εντυπωσιακό ρυθμό και για τις δύο ομάδες. Η ΑΕΛ ήταν αυτή που κατάφερε να ανοίξει πρώτη το σκορ στο 8′ όταν η Στρουμπέλοβα εκμεταλλεύτηκε το λάθος της άμυνας του Εργοτέλη και με πλασέ έκανε το 0-1.

Δύο λεπτά αργότερα στο 10′ η ΑΕΛ κέρδισε πέναλτι με τον διαιτητή Μόσχου να υποδεικνύει παράβαση στο μαρκάρισμα της Σιδηρά πάνω στην Στρουμπέλοβα. Την εκτέλεση ανέλαβε η Κοντού με την Στριλιγκά να πέφτει σωστά και να αποκρούει την μπάλα.

Και αφού σε αυτή την φάση δεν έγινε το 0-2 για την ομάδα της Λάρισας ο Εργοτέλης στην αμέσως επόμενη φάση στο 11′ κατάφερε να ισοφαρίσει σε 1-1. Μετά από γέμισμα της Ξέρα στην Μπράουν η τελευταία με ωραία ατομική προσπάθεια μπήκε στην περιοχή και με πλασέ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα.

Ο Εργοτέλης μάλιστα άγγιξε την μεγάλη ανατροπή στο 16′ αλλά το σουτ της Δρακωνάκη σταμάτησε στη συμβολή των δοκών για να φτάσουμε στο 27′ όταν η ΑΕΚ έφτασε μια ανάσα από το 2-1 αλλά το πλασέ της Σεάρα σταμάτησε στο δεξί κάθετο δοκάρι.

Στο 40′ ο Εργοτελης έχασε μεγάλη ευκαιρία για το 2-1 με την τερματοφύλακα της ΑΕΛ Βλασιάδου να αποκρούει εντυπωσιακά την εκτέλεση φάουλ της Κιουτάχιαλη, ενώ με την λήξη του πρώτου μέρους στο 45′ η ΑΕΛ κατάφερε να κάνει το 1-2 όταν μετά από εκτέλεση κόρνερ της Κάστανον και κεφαλιά πάσα της Κοντού στην Σωτηριάδη η τελευταία με νέα κεφαλιά έδωσε εκ νέου το προβάδισμα στο σκορ στην ομάδα της.

Με την έναρξη του δευτέρου μέρους ο Εργοτέλης μπήκε δυνατά στο ματς για να ισοφαρίσει γρήγορα. Αρχικά προειδοποίησε την εστία της φιλοξενούμενης ομάδας με το σουτ της Κιουτάχιαλη να αποκρούεται δύσκολα από την Βλασιάδου για να φτάσουμε στο 49′ όταν και έγινε το 2-2. Η Κιουτάχιαλη εκτέλεσε κόρνερ και η Ραπάνη με δυνατή κεφαλιά ισοφάρισε σε 2-2 το ματς για τον Εργοτέλη.

H Λάρισα όμως βρήκε απάντηση και πάλι στο γκολ του Εργοτέλη και πήρε εκ νέου το προβάδισμα στο 65′ κάνοντας το 2-3 με ωραίο μακρινό σουτ της Στρουμπέλοβα, με τον Εργοτέλη στο αμέσως επόμενο λεπτό να χάνει μεγάλη ευκαιρία για το 3-3 με την Μπράουν να αστοχεί στο τετ α τετ με την Βλασιάδου, ενώ η ίδια παίκτρια έχασε μια ακόμη καλή ευκαιρία για την ισοφάριση στο 70′.

Συνθέσεις

Eργοτέλης : Στριλιγκά, Κιουτάχιαλη (79′ Φανουράκη), Δρακωνάκη, Μπράουν (88′ Σαριδάκη), Τζόνσον, Σιδηρά, Ραπάνη, Κωνσταντοπούλου, Ξέρα (58′ Καλέση), Δρακογιαννάκη (79′ Ξυλούρη), Γουνάκη.

ΑΕΛ : Βλασιάδου, Παυλοπούλου (920+2′ Μούκα), Κοντού, Σωτηριάδη, Στρουμπέλοβα, Μούστο, Κάστανον, Νικολαΐδου, Γούλα (90′ Τσαραντάνη), Σεάρα, Ρήγα.

prismanews.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
loading...
error: Protected