Κατηγορίες
Ποδόσφαιρο Κόσμος

Πρόεδρος ομάδας στη Βουλγαρία έπιασε από τον λαιμό ποδοσφαιριστή του που πήγε να εκτελέσει πέναλτι (vid)

Απίστευτο περιστατικό συνέβη στον αγώνα της Τσάρσκο Σέλο με την Λοκομοτίβ Σόφιας για τα playoffs σωτηρίας στη Βουλγαρία.

Οι γηπεδούχοι, που ήθελαν πάση θυσία τη νίκη για να έχουν ελπίδες να μείνουν στη μεγάλη κατηγορία, κέρδισαν πέναλτι στις καθυστερήσεις και ο επιθετικός Γιουσούφ Γιαφά πήρε μόνος του την απόφαση να το εκτελέσει. Αυτό προκάλεσε την αντίδραση του συνήθη εκτελεστή, αρχηγού της ομάδας Μάρτιν Καβντάνσκι.

Ο Γιαφά δεν έδινε με τίποτα την μπάλα, με αποτέλεσμα να μπουκάρει στον αγωνιστικό χώρο ο πρόεδρος της ομάδας, Στόινα Μανόλοφ, για να αρπάξει από το λαιμό τον ποδοσφαιριστή και να δώσει τελικά την μπάλα για την εκτέλεση στον Καβντάνσκι. Ο Αφρικανός άσος απομακρύνθηκε με άνδρα της ασφάλειας από τον αγωνιστικό χώρο, αλλά ο αρχηγός της Τσάρσκο Σέλο δεν κατάφερε να σκοράρει. Αυτό προκάλεσε την ειρωνική αντίδραση του Γιαφά και ακολούθησε νέος κύκλος προπηλακισμών με τον πρόεδρο, μέχρι να σταματήσουν να καταγράφουν οι κάμερες.

Το τελικό 1-1 είδε την Τσάρσκο Σέλο να υποβιβάζεται, αλλά να γίνεται παγκοσμίως ρεζίλι με τις viral ντροπιαστικές σκηνές που έλαβαν χώρα στον τελευταίο της αγώνα.

το βίντεο δημοσίευσε το sport-fm.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected