Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά - Διαιτησία

Ημαθιώτες διαιτητές σε Δράμα, Βόλο και Αγιά, Τζάμος στο ματς του Αστέρα Τριποτάμου. Οι ορισμοί της 5ης αγωνιστικής στα μπαράζ ανόδου στη Γ Εθνική (25/5)

Ανακοινώθηκαν από την Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας οι διαιτητές, βοηθοί και παρατηρητές της 5ης αγωνιστικής των μπαράζ ανόδου στη Γ Εθνική, που θα διεξαχθεί την Τετάρτη 25/5.

Στην αναμέτρηση του ΓΣ Προσοτσάνης με τον Ηρακλή Αμμουδιάς (16.00), η ΚΕΔ επέλεξε δεύτερο βοηθό τον Τάσο Σαμαρά από την ΕΠΣ Ημαθίας, με διαιτητή τον Απόστολο Αργυρό και πρώτο βοηθό τον Γιώργο Κεσίσογλου από την Πέλλα.

Ημαθιώτες ρέφερι ορίστηκαν τόσο στο “Π.Μαγουλάς” του Βόλου και στην αναμέτρηση του Πυράσου με τον Μακεδονικό Φούφα (16.00, Θωμάς Μαυρίδης, Κων/νος Μπέκας, Γιώργος Μητρόπουλος) αλλά και στην Αγιά (Δωτιέας-Αστέρας Καρδίτσας επίσης στις 16.00), όπου θα βρεθούν οι Λουκάς Ρηγόπουλος, Κων/νος Χριστοδούλου, με δεύτερο βοηθό τον Χρήστο Βλαδίκα από την Πέλλα.

Στο Μακροχώρι και στο ματς του Αστέρα Τριποτάμου με τον ΑΟ Χανιώτης, διαιτητές ορίστηκαν οι Δήμος Τζάμος, Κων/νος Τσάγκας (Καστοριάς) και Αλέξανδρος Δρουδάκης (Γρεβενών), με παρατηρητή τον Μιλτιάδη Βλάχο από την ΕΠΣ Μακεδονίας.

δείτε ΕΔΩ τους ορισμούς

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected