Κατηγορίες
Αθλήματα

Ότι και να πεις λίγο : Ο ιστορικός Ηλυσιακός υποβιβάστηκε για έναν…οπαδό!

Ο ελληνικός αθλητισμός (κατά πολλούς) έχει πιάσει πάτο… Και δεν πάει παρακάτω

Ο ιστορικός Ηλυσιακός υποβιβάσθηκε στην Β’ Εθνική καθώς σύμφωνα με το greekhandball, η Νομική Υπηρεσία της ΟΧΕ, γνωμοδότησε ότι ακριβώς αναμενόταν σύμφωνα με τις σχετικές διατάξεις και έκρινε με βάση την απόφαση μηδενισμού του σωματείου για την είσοδο και επίθεση οπαδού του στον παίκτη του Πολυνίκη Ναυπλίου, Αρσενόπουλο, ότι αφαιρείται επίσης ένας βαθμός από την ομάδα που χρεώθηκε το σχετικό παράπτωμα.

Πριν το ματς (στις 3 Απριλίου), ο Ηλυσιακός είχε 11 βαθμούς είχε 11 πόντους και ο Πολυνίκης 8 και η μεταξύ τους αναμέτρηση στα Ιλίσια, για τα play out, ήταν αδιάφορη.

Ο Ηλυσιακός είχε σωθεί και ο Πολυνίκης είχε υποβιβαστεί…

Ωστόσο, στο 18′ εισήλθε στον αγωνιστικό χώρο οπαδός του Ηλυσιακού, ο οποίος χτύπησε τον Αρσενόπουλο και το ματς διεκόπη.

Ο Αθλητικός Δικαστής μηδένισε τον Ηλυσιακό και έδωσε την νίκη με 10-0 στον Πολυνίκη, οπότε, αυτομάτως οι δύο ομάδες πήγαν στους 11-10 βαθμούς, όμως λόγω μηδενισμού, έμεινε με έναν βαθμό μείον και έπεσε στους 10.

Στην ισοβαθμία, ο Πολυνίκης υπερέχει ( κέρδισε και στο πρώτο ματς, με 29-27 στο Ναύπλιο ) και έτσι ο Ηλυσιακός υποβιβάζεται.

error: Protected