Διάφορα - Συνεργάτες

Ένα μεγάλο ματς, μια σπουδαία ποδοσφαιρική βραδιά απόψε στο “Barok” Coffee-Bar!

Η ώρα της κρίσης έφτασε για Λίβερπουλ και Ρεάλ Μαδρίτης, οι οποίες αναμετρώνται στο Σταντ Ντε Φρανς για τον τελικό του Champions League με φόντο την κατάκτηση ενός ακόμα τροπαίου. 

Απόψε λοιπόν στις 22.00 το “Barok” Coffee-Bar (Μερκουρίου Καρακωστή 20) θα προσφέρει μια ακόμη σπουδαία ποδοσφαιρική βραδιά, για το φινάλε της μεγάλης ποδοσφαιρικής διοργάνωσης ανάμεσα στη Λίβερπουλ και τη Ρεάλ Μαδρίτης.

Οι δύο ομάδες θέλουν να προσθέσουν ένα ακόμα τρόπαιο στην ήδη πλούσια τροπαιοθήκη τους. Οι μερένγκες θέλουν να κατακτήσουν το 14ο τρόπαιο της ιστορίας τους, από την άλλη οι “reds” το 7ο και να πιάσουν στη λίστα των κατακτήσεων τη δεύτερη Μίλαν.

Αυτή είναι η τρίτη φορά που οι δύο ομάδες αναμετρώνται στον τελικό της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης. Στους προηγούμενους δύο, πέτυχαν από μια νίκη η καθεμία. Αρχικά η Λίβερπουλ το 1981 είχε νικήσει τη Ρεάλ με 1-0 ξανά στο Παρίσι, στο Παρκ Ντε Πρενς όμως και όχι στο Σταντ Ντε Φρανς, έχοντας ως χρυσό σκόρερ τον Κένεντι.

Η Ρεάλ “απάντησε” το 2018 με τη νίκη που σημείωσε με 3-1 στο Κίεβο. Οι μερένγκες του Ζιντάν είχαν προηγηθεί με τον Μπενζεμά στο 51′, έπειτα από τραγικό σφάλμα του Κάριους, η Λίβερπουλ ισοφάρισε προσωρινά με τον Μανέ στο 55′, ωστόσο ένα φοβερό ανάποδο ψαλίδι και ένα μακρινό σουτ (και νέο ολέθριο λάθος του Κάριους) του Μπέιλ, σφράγισαν το τελικό 3-1.

Συνολικά οι δύο ομάδες στο Champions League έχουν αναμετρηθεί οκτώ φορές, παρά την πλούσια ιστορία που έχουν στη διοργάνωση. Η Λίβερπουλ έχει πανηγυρίσει τέσσερις νίκες, τρεις η Ρεάλ και ένα παιχνίδι έληξε ισόπαλο. Την περσινή σεζόν οι δύο ομάδες διασταύρωσαν τα ξίφη τους στην προημιτελική φάση. Η Ρεάλ νίκησε 3-1 στο Αλφρέδο Ντι Στέφανο και στη ρεβάνς κράτησε τη Λίβερπουλ στο “μηδέν”, παίρνοντας έτσι την πρόκριση για τα ημιτελικά.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected