Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Το έγγραφο του CAS που δικαιώνει Κοζάνη και ΑΕ Λευκίμμης. Τι ζητά το Ανώτατο Δικαστήριο

Νέα δεδομένα προκύπτουν από το CAS, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες του e-ptolemeos, εξέδωσε απόφαση με την οποία ζητά από την ΕΠΟ να μην επικυρώσει τη βαθμολογία του 2ου ομίλου της Γ’ Εθνικής.

Το Ανώτατο Διαιτητικό Δικαστήριο, έκανε δεκτά τα ασφαλιστικά μέτρα Κοζάνης και Λευκίμμης για το «μπλοκάρισμα» της διαδικασίας και ανεξάρτητα με το γεγονός πως τα μπαράζ έχουν φτάσει στην 3η αγωνιστική και αύριο διεξάγεται η 4η, πλέον διαφαίνεται μεγάλη ανατροπή και απόλυτη δικαίωση για την πρωταθλήτρια Κοζάνη αλλά και την ομάδα της Κέρκυρας.

Μάλιστα το CAS καλεί την ΕΠΟ να μην προχωρήσει σε καμία διαδικασία, χωρίς να εκδικάσει την ουσία της απόφασης που λήφθηκε από την Επιτροπή Εφέσεων, κάτι που αναμένεται να γίνει εντός του επόμενου μήνα.

Όπως έλεγαν νομικοί κύκλοι, η ΕΠΟ μπορεί να συνεχίσει τη διαδικασία των μπαράζ, εφόσον όμως το CAS δικαιώσει την Κοζάνη, τότε θα επικρατήσει ένα μπάχαλο σε Super League 2 και Γ Εθνική, με την Ομοσπονδία να είναι ουσιαστικά έκθετη για τις αποφάσεις της.

Οι παράγοντες της Κοζάνης, έχουν στα χέρια τους την απόφαση του CAS και θα ενημερώσουν σχετικώς την ΕΠΟ για τη διακοπή της διαδικασίας των μπαράζ, ενώ αισιοδοξούν πως και στην ουσία της απόφασης, το Ανώτατο Δικαστήριο θα επικυρώσει το λάθος της Επιτροπής Εφέσεων, με πολλά ευρωπαϊκά δεδικασμένα να έχουν ήδη κατατεθεί από νομικούς που χειρίζονται την υπόθεση.

Το σχετικό έγγραφο

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected