Κατηγορίες
Super League 2

Στα ημιτελικά του πρωταθλήματος U20 η Κηφισιά! (photos)

Μία σπουδαία επιτυχία πανηγυρίζει από το βράδυ του Σαββάτου 28 Μαΐου η ΠΑΕ Κηφισιά, καθώς η Κ20 του συλλόγου πήρε το εισιτήριο για το Final Four του Πρωταθλήματος Κ20 της Super League 2.

Η ομάδα του Θωμά Μαυρουδή αναδείχθηκε ισόπαλη (1-1) με την Κ20 των Χανίων και -σε συνδυασμό με την ευρεία νίκη που είχε σημειώσει πριν από έξι μέρες στο “Φώτης Βαρδαξής”- εξασφάλισε το εισιτήριο για την τελική φάση του Πρωταθλήματος Κ20 της Super League 2.

Το γκολ της Κηφισιάς στην αναμέτρηση σημείωσε στο 31ο λεπτό ο Δήμος, ο οποίος εκμεταλλεύτηκε την εξαιρετική κάθετη πάσα του Φλώκου, νικώντας τον αντίπαλο τερματοφύλακα σε τετ α τετ. Το τελικό σκορ διαμορφώθηκε στο 88ο λεπτό της αναμέτρησης με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι από τους γηπεδούχους.

δείτε φωτογραφίες στο athlitiko.gr

Συνθέσεις

ΠΑΕ Χανιά (Βασίλης Κούτας): Δεσποτόπουλος, Γκολόσι, Γαϊτάνης, Νικόλης (73′ λ.τ. Τζαλίλης), Κουκουράκης, Τσουραπάς, Σκέντζος, Μαθιουλάκης (53′ Μάγγος), Οικονομόπουλος (67′ Σταματάκης), Ανδρουλάκης (73′ Μωραϊτάκης), Μυφτάρι.

ΠΑΕ Κηφισιά (Θωμάς Μαυρουδής): Αντωνόπουλος, Τσουχλαράκης, Μπάκος (83′ Χρονακόπουλος), Αποστόλου (72′ Καπάι), Μαρκάκης, Κωνσταντακόπουλος (72′ Ντόκο), Φλώκος, Μιχόπουλος, Δήμος (72′ Κουτσουπάς), Δημοσθενιάδης, Γαντζούλας (54′ Καπαματζιάν).

Το πρόγραμμα της σημερινής μέρας :

ΝΠΣ Βέροια – Νίκη Βόλου [0-2]
ΑΕΛ – Ξάνθη [1-1]
Αιγάλεω – Θεσπρωτός [2-1]

*στην αγκύλη το αποτέλεσμα του πρώτου αγώνα

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected