Κατηγορίες
Super League 1 - Super League 2 - Γ Εθνική / Τοπικά

Και τυπικά πρόεδρος στην ΕΠΟ ο Τάκης Μπαλτάκος

Ο Τάκης Μπαλτάκος είναι ο νέος πρόεδρος της ΕΠΟ μετά την ψηφοφορία που πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο της Γενικής Συνέλευσης.

Το τυπικό μέρος της εκλογής του Τάκη Μπαλτάκου στην προεδρία της ΕΠΟ έγινε το πρωί της Τετάρτης (01/06). Ο γνωστός δικηγόρος ήταν ο μοναδικός υποψήφιος στις εκλογές που πραγματοποιήθηκαν στο πλαίσιο της Γενικής Συνέλευσης.

Κατά τη διάρκεια τη ψηφοφορίας πήρε την ψήφο 59 εκ των 65 ψηφισάντων (69 ήταν οι παρόντες που είχαν δικαίωμα ψήφου), ενώ υπήρξαν πέντε λευκά και ένα άκυρο. Η θητεία του Τάκη Μπαλτάκου θα είναι μέχρι το 2024, όταν γίνουν ξανά οι εκλογές.

Υπενθυμίζουμε ότι μετά την παραίτηση του Θοδωρή Ζαγοράκη ο Παναγιώτης Δημητριού ήταν εκείνος που τον είχε διαδεχτεί και πλέον η Ομοσπονδία μπαίνει σε μια νέα εποχή, με τον άλλοτε νομικό σύμβουλο της ΚΑΕ Παναθηναϊκός (υπήρξε και αντιπρόεδρος για ένα διάστημα) και μετέπειτα δικηγόρο της ΠΑΕ ΠΑΟΚ να αναλαμβάνει την ηγεσία του ελληνικού ποδοσφαίρου σε μια κρίσιμη εποχή.

Αποφάσεις Τακτικής Γενικής Συνέλευσης Ε.Π.Ο.
“Με την έγκριση των πεπραγμένων της διοίκησης, τον οικονομικό απολογισμό, τον προϋπολογισμό της επόμενης χρονιάς, τις τροποποιήσεις του Καταστατικού και των Κανονισμών και την Έκθεση των Ορκωτών Λογιστών για την επόμενη χρήση, τα οποία έτυχαν ευρύτατης αποδοχής από το Σώμα, ολοκληρώθηκε η Τακτική Γενική Συνέλευση των Ενώσεων-Μελών της Ε.Π.Ο.

Αναλυτικά :

“Ο διοικητικός απολογισμός της Ε.Π.Ο. εγκρίθηκε με 65 «ναι», 2 «όχι» και 2 λευκές ψήφους.

Ο οικονομικός απολογισμός της Ε.Π.Ο. εγκρίθηκε με 67 «ναι», 1 «όχι» και 1 αποχή.

Ο προϋπολογισμός της Ε.Π.Ο. εγκρίθηκε με 67 «ναι» και 2 «όχι».

Οι τροποποιήσεις του Καταστατικού εγκρίθηκαν με 67 «ναι», 1 «όχι» και 1 αποχή.

Η έκθεση των Ορκωτών για την επόμενη χρήση εγκρίθηκε ομοφώνως”.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected