Αστεία - Διάφορα

Ιδού ένας επιτυχημένος γάμος : Ο άνδρας μέθυσε και η γυναίκα τον…λήστεψε!

φωτ. create.vista

Ένα ασυνήθιστο περιστατικό απασχόλησε την Αστυνομία στην Κρήτη την Πέμπτη (2/6) με πρωταγωνιστή έναν άνδρα από την Φινλανδία.

Όπως αναφέρει το ekriti.gr, ο Φινλανδός τουρίστας βρισκόταν σε περιοχή των Χανίων μαζί με τη σύζυγό του στο πλαίσιο διακοπών.

Το απόγευμα της Πέμπτης όμως και όταν ξύπνησε στο δωμάτιο του ξενοδοχείου όπου διέμενε, αντιλήφθηκε ότι έλειπαν το κινητό του αλλά και 400 ευρώ.

Πήγε στο Αστυνομικό Τμήμα του Αερολιμένα Χανίων και κατήγγειλε την κλοπή με τους αστυνομικούς έπειτα από λίγες ώρες να λαμβάνουν την ενημέρωση από το προξενείο της Φινλανδίας ότι το κινητό και τα χρήματα τα είχε πάρει η ίδια του η σύζυγος.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο τουρίστας ο οποίος είχε καταναλώσει μεγάλη ποσότητα αλκοόλ, είπε στους αστυνομικούς ότι δεν θυμόταν το ξενοδοχείο όπου διέμενε.

Όπως έγινε αργότερα γνωστό, η σύζυγός του τον “έκλεψε” και πέταξε την προηγούμενη ημέρα της καταγγελίας για τη χώρα της θέλοντας με αυτόν τον τρόπο να τον πιέσει προκειμένου να την ακολουθήσει στο αεροδρόμιο για να μην χάσουν πτήση τους.

Εκείνη έφυγε και εκείνος έμεινε στην Κρήτη ψάχνοντας να βρει ποιος τον είχε κλέψει…

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected