Κατηγορίες
Αθλήματα

Σοκαριστική πτώση για Ζβέρεφ – αποχώρησε με αμαξίδιο (vid)

Μια σοκαριστική πτώση είχε ο Alexander Zverev που φάνηκε να στραμπούληξε τον αστράγαλό του, ούρλιαζε από τον πόνο και αποχώρησε από το γήπεδο για ιατρικό τάιμ άουτ με τη βοήθεια αμαξιδίου!

O Zverev έπεσε κατά τη διάρκεια ενός ράλι στο 2ο σετ της αναμέτρησής του με τον Nadal και τα πράγματα δεν φάνηκαν καθόλου καλά εκ πρώτης όψεως, με τον Γερμανό να ουρλιάζει από τον πόνο και να φαίνεται πως πολύ δύσκολα θα συνέχιζε στην αναμέτρηση.

Όπως αναφέρει το tennisnews, οι δυο τους μονομάχησαν ήδη για 3 ώρες στο Philippe Chatrier και ετοιμαζόντουσαν να ξεκινήσουν το tie-break στο 2ο σετ, ενώ ο Nadal είχε κερδίσει το 1ο σε ένα άλλο tie-break, με 7-6 (8).

Ο Zverev πήρε αμέσως medical time out μετά την πτώση, με την ιατρική ομάδα να τον βοηθάει να βγει από το γήπεδο με τη βοήθεια ειδικού αμαξιδίου.

Στη συνέχεια, βγήκε ξανά στο τερέν με πατερίτσες, για να αγκαλιάσει τον αντίπαλό του και να χαιρετήσει τον διαιτητή και το κοινό.

Όπως έδειχνε από την αρχή της πτώσης του, τα πράγματα ήταν εξαιρετικά δύσκολα για τον Zverev, που λίγα λεπτά μετά την αποχώρησή του από το court με αμαξίδιο, επέστρεψε με πατερίτσες για τις καθιερωμένες χειραψίες, μια αγκαλιά με τον Nadal και για να χαιρετήσει το κοινό, που τον αποθέωσε.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected