Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Έβαλε…δύσκολα στην Προοδευτική η Ηλιούπολη!

Ένα γκολ από τα… αποδυτήρια αποδείχθηκε αρκετό για την Ηλιούπολη, προκειμένου να προσπεράσει το εμπόδιο της Προοδευτικής. 

Ωστόσο, για την ομάδα του Νίκου Παντέλη είναι δύσκολη η κατάληψη της τέταρτης θέσης που οδηγεί στη Super League 2, καθώς έχει -4 στη διαφορά τερμάτων, την ώρα που οι “βυσσινί” έχουν +4.

Στο παιχνίδι που έγινε στο Δημοτικό Στάδιο Ηλιούπολης μπροστά σε περίπου 1.500 φιλάθλους του ποδοσφαίρου και των δύο ομάδων, οι “κυανέρυθροι” επικράτησαν με 1-0 χάρη σε ένα θαυμάσιο γυριστό σουτ του Ταβάρες μετά από γύρισμα του Πολίτη μόλις στο 2ο λεπτό. Έτσι, κατάφεραν αφενός να παραμείνουν (έστω τυπικά) στο…κόλπο της τετράδας ενόψει της τελευταίας αγωνιστικής το ερχόμενο Σάββατο (11/6), αφετέρου να αυξήσουν τις πιθανότητές τους να είναι οι πρώτοι επιλαχόντες για άνοδο, στην περίπτωση που δεν μπορέσουν να τερματίσουν στην πρώτη τετράδα.

Από την άλλη, η Προοδευτική θέλει νίκη κόντρα στη -βαθμολογικά αδιάφορη- Παναχαϊκή την τελευταία αγωνιστική για να πάρει ένα από τα «χρυσά» εισιτήρια.

Σε ό,τι έχει να κάνει με το σημερινό (5/6) ματς, οι γηπεδούχοι κατάφεραν χωρίς ιδιαίτερη δυσκολία να κρατήσουν τους αντιπάλους τους μακριά από την εστία του Μάνου, ο οποίος δεν ανησύχησε σε κάποια περίπτωση. Μάλιστα, σε ορισμένες αντεπιθέσεις, ειδικά στο πρώτο ημίχρονο, οι “κυανέρυθροι” θα μπορούσαν να έχουν πετύχει δεύτερο γκολ, αν είχαν πιο καθαρό μυαλό στην τελική ενέργεια. Οι «βυσσινί» προσπάθησαν στο δεύτερο μέρος να εντείνουν την επιθετικότητά τους, και μετά πολλά νέα πρόσωπα που πέρασαν στον αγωνιστικό χώρο, ωστόσο δεν μπόρεσαν να δημιουργήσουν τις προϋποθέσεις της ισοφάρισης. Το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή Πολυχρόνη βρήκε τους γηπεδούχους να πανηγυρίζουν και τους φιλοξενούμενους να αποχωρούν με… άδεια χέρια.

Συνθέσεις

ΓΣ Ηλιούπολης (Νίκος Παντέλης): Μάνος, Κωστόπουλος, Μπουσάι (63′ Σάμιος), Πολίτης, Κρητικός, Γάγγος, Ταβάρες (63′ Γεωργιάδης), Σταύρου, Γεμιστός, Ζέλο, Ντινιωτάκης (76′ Πουλιάνος)

Προοδευτική (Γιάννης Μάγγος): Χαλκίδης Αλεξίου, Παρασκευόπουλος, Πατσατζόγλου, Νάστος, Μεγαρίτης (46′ Τσαφταρίδης), Αμπντέλ Ραχήμ (60′ λ.τ. Νομικός Παν.), Όμο (60′ λ.τ. Τσουκαλάς), Κρητικός (46′ Τσιαβός), Μακρυγιάννης (51′ Νομικός Παρ.), Δημακάκος.

ΑΓ Ν Ι Η ΓΥ ΓΚ +/- Β
1 Παναχαϊκή 5 5 0 0 10 3 7 15
2 Αγροτικός Αστέρας 6 3 1 2 9 6 3 10
3 Μακεδονικός 5 2 2 1 3 2 1 8
4 Προοδευτική 5 2 1 2 6 2 4 7
5 ΠΑΟ Ρουφ 5 2 0 3 5 7 -2 6
6 ΓΣ Ηλιούπολης 5 1 1 3 3 5 -2 4
7 Ηρακλής Λάρισας 5 0 1 4 2 13 -11 1

*με στοιχεία από το Soccerlive

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected