Κατηγορίες
Διάφορα

Τρόμος σε πτήση Θεσσαλονίκη-Αθήνα : Η διπλή προσπάθεια του πιλότου για προσγείωση

Λαχτάρησαν οι επιβάτες αεροπλάνου που εκτελούσε πτήση από Αθήνα προς Θεσσαλονίκη καθώς ο πιλότος δεν μπόρεσε να το προσγειώσει με την πρώτη λόγω των άσχημων καιρικών συνθηκών.

Το αεροπλάνο απογειώθηκε από την Αθήνα στις 16.35 από Αθήνα και έφτασε στο αεροδρόμιο «Μακεδονία», την ώρα που στην πόλη τα καιρικά φαινόμενα ήταν έντονα.

Όπως περιέγραψε στο grtimes.gr η Μαρία Στεφάνου, μια από τους επιβάτες της πτήσης “λίγο πριν την προσγείωση οι αναταράξεις του αεροσκάφους ήταν τέτοιες που δεν πιστεύαμε αυτό που ζούσαμε. Εγώ άρχισα να προσεύχομαι, ενώ κάποιοι από τους συνεπιβάτες μου είπαν ότι δεν έχουν συναντήσει κάτι ανάλογο ούτε σε υπερατλαντικό ταξίδι”.

Πρόσθεσε πως “η πρώτη προσπάθεια του πιλότου να προσγειώσει το αεροσκάφος δεν στέφθηκε με επιτυχία, με αποτέλεσμα να το ξανανεβάσει αμέσως και να επιχειρήσει ξανά μετά από λίγα λεπτά. Ευτυχώς τη δεύτερη φορά η προσπάθεια στέφθηκε με επιτυχία, όμως εγώ είχα χάσει ήδη το αίμα μου”.

Συμπλήρωσε οτι όλοι οι επιβάτες ήταν εμφανώς ταραγμένοι ενώ εξήρε τους χειρισμούς του πιλότου αλλά και την ψυχραιμία του πληρώματος.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected