Κατηγορίες
Super League 1 - Μεταγραφές

Στον ΠΑΣ Γιάννινα ο Γιάννης Κιάκος

Μετά τον Ροσέρο, ο ΠΑΣ Γιάννινα ανακοίνωσε τη δεύτερη μεταγραφή του που δεν είναι άλλος από τον αριστερό οπισθοφύλακα Γιάννη Κιάκο ο οποίος αγωνίζονταν την περσινή χρονιά στην ομάδα του Ιωνικού.

Η ανακοίνωση :

“Η Π.Α.Ε. Π.Α.Σ. ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1966 ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον Γιάννη Κιάκο, για τα επόμενα τρία χρόνια.

Ο Γιάννης Κιάκος, που αγωνίζεται ως αριστερός μπακ, γεννήθηκε στις 14 Φεβρουαρίου 1998 στο Μπάμπεργκ της Γερμανίας και ξεκίνησε να παίζει ποδόσφαιρο στην ομάδα Κ19 της Ερλάνγκεν. Στη συνέχεια αγωνίστηκε στις Βουρτζ (Κ19), Βουρτζμπούργκερ (Κ19) και Μπαϊρόιτ (Κ19), πριν μετακομίσει στην Ελλάδα για λογαριασμό του ΑΣ Μετέωρα. Τον Ιούνιο του 2019 φόρεσε την φανέλα του Πανιωνίου με τον οποίο μέτρησε 9 συμμετοχές και 2 ασίστ. Το καλοκαίρι του 2020 αγωνίστηκε στον Βόλο, έχοντας 21 συμμετοχές στην Super League και 1 στο Κύπελλο, για να ακολουθήσει ο Ιωνικός όπου είχε συνολικά σε όλες τις διοργανώσεις 28 συμμετοχές και 4 γκολ καθώς και μία ασίστ.

Γιάννη καλώς ήρθες στην μεγάλη οικογένεια του Π.Α.Σ. ΓΙΑΝΝΙΝΑ.

Μετά την ευτυχή κατάληξη των διαπραγματεύσεων, ο Γιάννης Κιάκος μίλησε στο pasgiannina.gr:

«Είμαι πολύ χαρούμενος που υπέγραψα σε μια ιστορική ομάδα όπως είναι ο Π.Α.Σ. Γιάννινα. Γνωρίζω καλά το μέγεθος του συλλόγου. Πέρυσι η ομάδα πραγματοποίησε μια τρομερή πορεία κι ευελπιστώ πως και με την δική μου παρουσία θα έχουμε μια ανάλογη χρονιά. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον πρόεδρο Γιώργο Χριστοβασίλη και όσους πίστεψαν σε μένα και θα προσπαθήσω να τους δικαιώσω για την επιλογή τους. Έρχομαι με μεγάλη όρεξη και ως μισός Ηπειρώτης και με πολλούς συγγενείς να υποστηρίζουν την ομάδα έχω ένα επιπλέον κίνητρο για να πετύχουμε σπουδαία πράγματα. Υγεία να έχουμε και πιστεύω ότι όλα θα πάνε καλά».

moserlx-gif-1
coffee-banner
loading...
error: Protected