Κατηγορίες
Διάφορα

Απανωτά τα σοκ με νέους ανθρώπους : 22χρονη αθλήτρια στην Κομοτηνή έφυγε ξαφνικά από τη ζωή!

Τραγωδία στην Κομοτηνή. Όπως έγινε γνωστό, μια 22χρονη αθλήτρια κατέρρευσε στο γήπεδο στίβου της Πανεπιστημιούπολης Κομοτηνής, όπου έκανε προπόνηση. Δυστυχώς εντοπίστηκε νεκρή.

Όπως αναφέρει το thrakisports, πρόκειται για φοιτήτρια της σχολής ΤΕΦΑΑ του ΔΠΘ, στο τρίτο έτος, με καταγωγή από την Κρήτη. Δυστυχώς όταν μεταφέρθηκε στο Σισμανόγλειο Νοσοκομείο, διαπιστώθηκε ο θάνατός της.

H άτυχη κοπέλα άφησε την τελευταία της πνοή στις κυκλικές διαδρομές του στίβου του προσφάτως ανακαινισμένου Σταδίου του ΤΕΦΑΑ Κομοτηνής (η Τρίτη ήταν η πρώτη μέρα που δόθηκαν προς χρήση οι ανακαινισμένες κερκίδες).

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ, βρέθηκε πεσμένη στο ταρτάν, χωρίς τις αισθήσεις της, από άλλο άτομο που πήγε στα στάδιο να αθληθεί. Αμέσως αναζήτησε βοήθεια από το διπλανό κολυμβητήριο και μεταξύ άλλων έσπευσε γιατρός που βρισκόταν πλησίον του γηπέδου, ενώ κλήθηκε και το ΕΚΑΒ.

Έγινε απόπειρα ανάνηψης και ΚΑΡΠΑ αλλά χωρίς αποτέλεσμα. Η κοπέλα φέρεται να προπονούταν μόνη στο στάδιο της ώρα της σφοδρότατης καταιγίδας που έπληξε το απόγευμα την Κομοτηνή και είναι προς διερεύνηση αν αυτό παίζει τον ρόλο του. Την Τετάρτη θα πραγματοποιηθεί νεκροψία και νεκροτομή, προκειμένου να διαπιστωθούν τα ακριβή αίτια του θανάτου.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected