Κατηγορίες
Super League 1 - Super League 2

Έδωσε μεγάλη μάχη στη Λαμία η Βέροια αλλά ο Μπεχαράνο είχε άλλη άποψη!

Μετά από ένα συγκλονιστικό παιχνίδι, στο οποίο η αγωνία χτύπησε “κόκκινο”, η Λαμία κράτησε το υπέρ της σκορ στη Βέροια πριν μία εβδομάδα και παρέμεινε για ακόμη μία χρονιά στη Super League 1.

Από την άλλη πλευρά, η Βέροια ήταν εξαιρετική, “πατούσε” καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο και έβαλε δύσκολα στους Φθιωτούς με το γκολ του Γιακουμάκη στο 27ο λεπτό, όμως ισοφαρίστηκε σε καθοριστικό χρονικό σημείο (78′) με εντυπωσιακό σε εκτέλεση γκολ του Μπεχαράνο.

Έτσι, η πρωταθλήτρια του 1ου ομίλου της Super League 2, Βέροια δεν κατάφερε να κερδίσει την άνοδο στα “μεγάλα σαλόνια” και έτσι θα παλέψει ξανά τη νέα σεζόν για να πετύχει τον στόχο της.

Το φιλμ

Το ματς ξεκίνησε με ένταση, αλλά χωρίς μεγάλες φάσεις. Στο 2’ ο Μανούσος αστόχησε, αλλά ήταν σε θέση οφσάιντ.

Οι δύο ομάδες απέφυγαν τα ρίσκα, αλλά στο 27’ η Βέροια έβαλε φωτιά στο ματς. Ο Γαβριηλίδης σούταρε εκτός περιοχής και η μπάλα κόντραρε σε κόρνερ. Ο Κάτσε ανέλαβε την εκτέλεση και ο Γιακουμάκης στην καρδιά της άμυνας με κεφαλιά άνοιξε το σκορ!

Στο 31’ ο Φοφανά αστόχησε, ενώ η Λαμία είχε την πρώτη τελική στο 43’, όταν το δυνατό σουτ του Τζανδάρη απέκρουσε σε κόρνερ ο Παπαδόπουλος και στην εξέλιξη έφυγε άουτ το μακρινό σουτ του Μαρτίνεθ. Την ίδια τύχη είχε στο 45’ η κεφαλιά του Γιακουμάκη.

Ο Φέστα με την έναρξη του δεύτερου μέρους πέρασε αριστερά τον Σαραμαντά, στόπερ τον Μαρτίνεθ και δεξιά τον Σιμόν, αλλά η Βέροια στα πρώτα δευτερόλεπτα άγγιξε το 0-2. Σε γύρισμα του Γαβριηλίδη από τα αριστερά, ο Φοφανά έκανε το μονοκόμματο σουτ από το ύψος της μικρής περιοχής και η μπάλα πέρασε δίπλα από το δεξί δοκάρι. Στο 53′ αδύναμο σουτ του Φοφανά, μπλόκαρε ο Σαράνοφ.

Η Βέροια ήταν στο κόλπο, αλλά στη συνέχεια δεν μπόρεσε να βρει μεγάλες φάσεις και στο 78’ ο Μπεχαράνο έκανε με γκολάρα το 1-1! Ο Σαραμαντάς σέντραρε, παίκτης της Βέροιας δεν απομάκρυνε σωστά, η μπάλα πήρε ύψος, ο Παπαδόπουλος έδιωξε με γροθιές, αλλά πάνω στον Μπεχαράνο, ο οποίος με τρομερό μονοκόμματο πλασέ έστειλε τη μπάλα στο αριστερό παραθυράκι!

Συνθέσεις

Λαμία (Τζιανλούκα Φέστα) : Σαράνοφ, Άνχελ Μαρτίνεθ, Προβυδάκης (46′ Σαραμαντάς), Σιμόν, Τζανετόπουλος, Αντέτζο, Τζανδάρης, Μπεχαράνο (82′ Γκέντσογλου), Νούνιεζ (74′ Ταϊρόν), Καραμάνος (74′ Μπανγκουρά), Μανούσος (90+6′ Αραμπούλι)

ΝΠΣ Βέροια (Παύλος Δερμιτζάκης) : Παπαδόπουλος, Πεταυράκης, Μπουκουβάλας, Δημόπουλος, Μαραγκός (46′ Σκόνδρας), Φοφανά (65′ Κούατενγκ), Μούργος (77′ Καπνίδης), Γαβριηλίδης (77′ Οικονόμου), Κάτσε, Γιακουμάκης, Πασάς

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected