Κατηγορίες
Γ Εθνική LIVE!
Super League 1

Ο Παντελής Καπετάνος στο gazzetta.gr : «Στην ΑΕΚ είχαμε μια… αποθήκη για αποδυτήρια, αλλά δεν μας άγγιζαν αυτά τα προβλήματα»

Ο Παντελής Καπετάνος γεννήθηκε για να παίζει μπάλα. Και τώρα, στα 39 του, θα έδινε μέχρι και το τελευταίο του ευρώ για να γίνει και πάλι παιδί. Να βρεθεί στην ηλικία που έκλεινε τα μάτια και σκέφτονταν τον εαυτό του μέσα στους αγωνιστικούς χώρους, σ’ ένα Μουντιάλ, στο Champions League.

Το παιδί αυτό που όταν μεγάλωσε κατάφερε και υλοποίησε όλα του τα όνειρα. Έπαιξε σε κορυφαίο επίπεδο, έγινε ένας από τους σημαντικότερους παίκτες στην ιστορία της Στεάουα και της Κλουζ, προκάλεσε το θαυμασμό του Φέργκιουσον και έζησε μια ζωή που σήμερα πόσα και πόσα παιδιά ονειρεύονται.

Με τα όποια προβλήματα του παρουσιάστηκαν εκείνος ήταν έτοιμος να προσπεράσει και να περάσει στην επόμενη πίστα.

Όπως έκανε φεύγοντας από τον Ηρακλή, όπου άσκησε βέτο για να πάει στην ΑΕΚ και όχι στον ΠΑΟΚ όπως τον… διέταζαν να κάνει από την Γηραιό.

Όρθωσε το ανάστημά του όταν του είπαν ότι ο Δώνης δεν τον θέλει στην ΑΕΚ και άφησε ένα μεγάλο συμβόλαιο για να φύγει από την Ένωση, ενώ προερχόταν από απραξία λόγω τραυματισμού. Θα τον έλεγες τρελό. Κι ο ίδιος αυτό λέει. Όμως δεν μετανιώνει.

Το Gazzetta τον συνάντησε στην Πτολεμαΐδα, στην πόλη του, εκεί όπου μεγάλωσε και έχτισε τα όνειρό του. Φυσικά μίλησε για το «βάλε ένα γκολ κι ας πεθάνω», για τη φάση με τη Ν. Κορέα στο Μουντιάλ αλλά και τα όσα έζησε σε μια καριέρα που δεν μπορεί να πιστέψει μέχρι και σήμερα ότι έχει τελειώσει.

Πάντως, σε μια τεράστια καριέρα με σχεδόν 400 συμμετοχές κατάφερε να σκοράρει 103 φορές, έχοντας και 31 ασίστ.

Η συνέχεια ΕΔΩ

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected