Κατηγορίες
Ποδόσφαιρο Κόσμος

Εκπληκτικό γκολ από τον Μέσι junior, άρχισε ήδη να δείχνει τα πρώτα σημάδια του DNA! (vid)

Υποσχέσεις για το μέλλον αφήνει ο μικρός Ματέο ο οποίος όπως θα δείτε και στο παρακάτω βίντεο έχει πάρει κάτι από το ταλέντο του πατέρα του στη μπάλα και βρίσκεται στα χνάρια του.

Γεννημένος το 2015, τόσο ο ίδιος όσο και ο μεγάλος αδερφός του Τιάγκο έχουν γραφτεί φέτος στην ακαδημία της Παρί μετά από τη μετακόμιση του πατέρα τους στη Γαλλία. Ο Ματέο όμως είναι αυτός που ξεχώρισε με το γκολ του το οποίο έγινε Viral στα social media.

Συγκεκριμένα ο μικρός Μέσι παίρνει τη μπάλα από την δική του εστία, προσπερνάει έναν αντίπαλο και στη συνέχεια ντριμπλάρει άλλους δύο για να βρεθεί κοντά στο τέρμα.

Εκεί κάνει χώρο για τον εαυτό του με κίνηση που θυμίζει τον Αργεντίνο σούπερ σταρ μπαμπά του και στη συνέχεια σουτάρει δυνατά για να ολοκληρώσει την όμορφη προσπάθειά του με ένα φοβερό γκολ!

Να σημειωθεί ότι όλα αυτά τα πέτυχε έχοντας τη μπάλα κολλημένη στο αριστερό του πόδι ενώ σούταρε και με το αριστερό όπως ο πατέρας του.

Δε χρειάζεται κανένα τεστ DNA από τον Λιονέλ Μέσι για τον Ματέο. Ιδού η απόδειξη στο βίντεο που δημοσίευσε το Sportime :

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected