Κατηγορίες
Γ Εθνική LIVE!
Super League 1 - Μεταγραφές

Ήρθε στη Θεσσαλονίκη για τον ΠΑΟΚ ο Dominik Kotarski. Συμφώνησε με Κάργα ο “δικέφαλος”, προχωρά για Δώνη

Ο Ντομινίκ Κοτάρσκι έφτασε το μεσημέρι της Παρασκευής στη Θεσσαλονίκη και το αεροδρόμιο “Μακεδονία”.

Ο Κροάτης γκολκίπερ, έκανε και τις πρώτες του δηλώσεις κατά την άφιξή του.

“Είμαι πολύ φιλόδοξος κι είμαι εδώ για να μάχομαι για νίκες και να κερδίσω τίτλους. Με τον ΠΑΟΚ μπορώ να το κάνω αυτό. Ένα από τα βασικά κίνητρα ήταν -ασφαλώς- κι ο κόσμος. Ένα τεράστιο κοινό, το μεγαλύτερο κοινό στην Ελλάδα, είναι τεράστια πρόκληση για μένα. Έχω μιλήσει και παίκτες και προπονητές, που όλοι με προέτρεψαν να έρθω εδώ.

Αυτό που μπορώ να υποσχεθώ είναι ότι θα δώσω το 100% του εαυτού μου κι ελπίζω ότι θα είναι αρκετό, για να πετύχουμε σπουδαία πράγματα”, ανέφερε αρχικά ο Κοτάρσκι, ενώ στη συνέχεια, μίλησε και για το παιχνίδι του ΠΑΟΚ με τον Άγιαξ, όπου είχε την ευκαιρία να ζήσει την εμπειρία της Τούμπας σαν αντίπαλος.

“Θυμάμαι ότι ήταν ένα σκληρό παιχνίδι κι ότι η ατμόσφαιρα ήταν τρελή. Έχουν περάσει 3 χρόνια, αλλά μου έχουν μείνει στο μυαλό εκείνες οι εικόνες”.

Υπέγραψε ο Κάργας

Παίκτης του ΠΑΟΚ θα πρέπει να θεωρείται -πλέον- ο Γιάννης Κάργας.

Όπως διαβάσατε νωρίτερα, ο “Δικέφαλος” έφτασε σε οριστική συμφωνία με τον ΠΑΣ Γιάννινα, δίνοντας το ποσό των 250 χιλιάδων ευρώ, με τον 27χρονο στόπερ να “μετακομίζει” στην Τούμπα.

Ο Κάργας υπέγραψε συμβόλαιο 3+1 χρόνων και κάπως έτσι, έκλεισε και το τυπικό σκέλος της συμφωνίας, με τον Ραζβάν Λουτσέσκου να έχει μία ακόμη επιλογή στα χέρια του, με φόντο την προετοιμασία της ομάδας στο Apeldoorn της Ολλανδίας.

Προχωρημένες συζητήσεις για Δώνη

Προ των πυλών της Τούμπας είναι ο Τάσος Δώνης.

Το συμβόλαιο του Έλληνα άσου ολοκληρώνεται με την Ρεμς το 2024, με τον ΠΑΟΚ να προχωράει τις επαφές με φόντο -αρχικά- τον δανεισμό του.

Εφόσον ξεκαθαρίσουν κάποια διαδικαστικά θέματα, κάτι που δεν έχει γίνει ακόμη, η μεταγραφή θα ολοκληρωθεί, με τον Δώνη να “μετακομίζει” στην Τούμπα με δανεισμό, ενώ θα υπάρχει κι οψιόν αγοράς στα μέτρα του “Δικεφάλου”.

Σε περίπτωση που προκύψει συμφωνία, ο ΠΑΟΚ θα πληρώσει μέρος του συμβολαίου του, ποσοστό του οποίου θα εξαρτηθεί από τις συμμετοχές του.

*paok24.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected