Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Η ΕΠΣ Μακεδονίας κατέκτησε το πρωτάθλημα U17!

Η ΕΠΣ Μακεδονίας νίκησε 2-0 την ΕΠΣ Κορινθίας στον τελικό του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Προεπιλογής Εθνικών Ομάδων Κάτω των 17 ετών 2021-22 και αναδείχθηκε πρωταθλήτρια της κατηγορίας. Στον μικρό τελικό Εύβοια-Ηράκλειο 3-1.

Σκόρερ της νικήτριας ομάδας του τελικού ήταν ο Μωυσίδης στο 8′ με πλασέ από ασίστ του Βρύζα και ο Βλαχοδήμος στο 72′ με σουτ. Η ΕΠΣ Μακεδονίας είχε δοκάρι στο 82′ με τον Λαδά.

Συνθέσεις

Μακεδονία: Μπάτος, Κοασσίδης (60′ Σαββίδης), Τοπουζίδης, Λυσσούδης, Καλπακίδης, Σαμπάνης, Χατσίδης (80′ Παπαδάκης), Λαδάς, Βρύζας (56′ Αδαμίδης), Βλαχοδήμος (80′ Γρηγοριάδης, Μωυσίδης (60′ Μαρούδας).

Κορινθία: Τουργέλης, Τριαντάφυλλος (56′ Κρίνης), Παλαιολόγος (35′ Μ. Δαμουλιάνος), Μπεκιάρης, Κόκκινος, Σπ. Δαμουλιάνος, Γεωργίου, Τσιράκης, Μπίμπας (69′ Θεωδορόπουλος), Βασίλας, Πυργάκης (46′ Βλάχος).

Τις απονομές στις ομάδες και στους διαιτητές έκαναν ο Άγγελος Δανιήλ, Προέδρος της ΕΠΣ Αχαΐας, ταμίας της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας και πρόεδρος της Επιτροπής Διοργανώσεων της ΕΠΟ, ο πρόεδρος της ΕΠΣ Θεσσαλίας Μίλτος Καλόγηρος και ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου του δήμου Αλμυρού Δημήτρης Τσούτσας.

Στον μικρό τελικό η ΕΠΣ Ευβοίας επικράτησε 3-1 της ΕΠΣ Ηρακλείου στο «Π. Νικολαΐδης» της Νίκαιας και κατέκτησε την τρίτη θέση. Για την ΕΠΣ Ευβοίας σκόραραν στο 30′ ο Μαρνέζος, στο 51′ ο Τζεμπελίκος και στο 90+2′ ο Βέλης. Η ΕΠΣ Ηρακλείου σκόραρε στο 60′ από αυτογκόλ της Εύβοιας.

Τις απονομές στις δύο ομάδες και στους διαιτητές έκανε ο Κωνσταντίνος Νίκας, πρόεδρος της ΕΠΣ Βοιωτίας και αναπληρωτής πρόεδρος της Επιτροπής διοργανώσεων της ΕΠΟ.

error: Protected