Κατηγορίες
Διάφορα

Ολοένα και χειρότερα : Μια παρέα έκανε μεγάλο λογαριασμό σε ταβέρνα της Εύβοιας, έφυγε χωρίς να πληρώσει και ακολούθησε το…έλα να δεις!

Άγριο επεισόδιο σημειώθηκε στα Νέα Στύρα Ευβοίας τα ξημερώματα της Κυριακής (26/06) όταν μία παρέα ανδρών επισκέφθηκε μπαρ της περιοχής για να διασκεδάσει.

Όπως αναφέρει το eviathema.gr, η παρέα έκανε έναν μεγάλο λογαριασμό και έπειτα από λίγες ώρες αποχώρησαν χωρίς να πληρώσουν. Μάλιστα, αποφάσισαν να συνεχίσουν τη διασκέδασή τους και επισκέφθηκαν και άλλο κατάστημα.

Λίγο μετά τις 07.00 το πρωί της Κυριακής οι άνδρες αποχωρώντας και από το δεύτερο κατάστημα κατέληξαν σε φούρνο της περιοχής, όμως για κακή τους τύχη τους εντόπισε ο υπεύθυνος του πρώτου καταστήματος συνοδευόμενος από προσωπικό του μαγαζιού.

Οι άνδρες πιάστηκαν στα χέρια, ενώ μάλιστα ο ένας τράβηξε όπλο και με την κάνη του άρχισε να χτυπά τον έναν άνδρα τις παρέας στο κεφάλι και το σώμα τραυματίζοντας τον.

Δεν έγινε γνωστό αν η Αστυνομία επενέβη στο περιστατικό ή αν οι αστυνομικοί προχώρησαν σε προσαγωγές, ενώ ο άνδρας οδηγήθηκε τραυματισμένος στο τοπικό κέντρο υγείας για τις πρώτες βοήθειες.

error: Protected