Κατηγορίες
Super League 2

“Άκυρο” ξανά από την ΕΕΑ για Ηρακλή και Ξάνθη, με περιορισμούς στις μεταγραφές στη νέα Super League 2

Οριστικά χωρίς άδεια Super League 2 και με περιορισμούς ενίσχυσης θα πορευτούν στο νέο πρωτάθλημα Ηρακλής και Ξάνθη.

Οι δύο προαναφερθείσες ΠΑΕ ήταν οι μόνες που έκαναν έφεση κατά των αποφάσεων του Πρωτοβάθμιου Οργάνου, αλλά οι φάκελοί τους απορρίφθηκαν εκ νέου. Υπενθυμίζεται ότι οι Θεσσαλονικείς με ανακοίνωσή τους χαρακτήριζαν τυπικό το θέμα εξασφάλισης άδειας.

Εφέσεις δεν μπήκαν σε διαδικασία να καταθέσουν οι ΠΑΕ Απόλλων Πόντου, Θεσπρωτός, Εργοτέλης, ΟΦ Ιεράπετρας, Επισκοπή, Απόλλων Λάρισας, ΑΕΛ, Αλμωπός Αριδαίας και Ηρόδοτος. Υπενθυμίζεται ότι η ΠΑΕ Διαγόρας δεν είχε καταθέσει καν φάκελο.

Η ανακοίνωση:

«Το Δευτεροβάθμιο Όργανο Αδειοδότησης της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας κατά τη συνεδρίασή του στις 29.6.2022 εξέτασε.

α) το φάκελο του αθλητικού σωματείου με την επωνυμία «ΠΑΝΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΤΡΙΓΛΙΑΣ Ο ΗΡΑΚΛΗΣ Π.Α.Ε.» και την υπ’ αριθμόν 16158/24-6-2022 Έφεση του ανωτέρω σωματείου κατά της υπ’αριθμό 43/21.6.2022 Απόφασης του Π.Ο.Α. και έλαβε την ακόλουθη απόφαση:

Δέχεται τυπικά και απορρίπτει κατ’ ουσίαν την έφεση.

β) το φάκελο του αθλητικού σωματείου με την επωνυμία «Α.Ο. ΞΑΝΘΗΣ Π.Α.Ε.» και την υπ’ αριθμό 16165/27.6.2022 Έφεση του ανωτέρω σωματείου κατά της υπ’ αριθμόν 40/21.6.2022 Απόφασης του Π.Ο.Α. και έλαβε την ακόλουθη απόφαση:

Απορρίπτει την έφεση, ως απαράδεκτη».

*με στοιχεία από το FL News

loading...
error: Protected