Κατηγορίες
Αθλήματα

Διπλό μεταγραφικό “χτύπημα” του Ζαφειράκη Νάουσας, παρέμεινε ο Αθανασίου

Σπουδαίες μεταγραφικές κινήσεις από το τμήμα χάντμπολ του Ζαφειράκη Νάουσας, που ενισχύεται σημαντικά ενόψει της νέας σεζόν στη Handball Premier.

Η ομάδα της Ημαθίας απέκτησε τον Φώτη Μισαηλίδη (φωτ) και τον Πέτρο Βαφείδη από τον ΠΑΟΚ,  ενώ κράτησε για μια ακόμη χρονιά τον Σάκη Αθανασίου.

Οι ανακοινώσεις :

“Με μεγάλη ικανοποίηση ανακοινώνουμε την έναρξη της συνεργασίας μας με τον έμπειρο αθλητή Φώτη Μισαηλίδη, ο οποίος έρχεται στην ομάδα μας από την ομάδα του ΠΑΟΚ, στην οποία αγωνίστηκε πέρυσι.

Γεννημένος στις 07/01/1992, ο Φώτης Μισαηλίδης αγωνίζεται ως πλέιμεϊκερ και έχει ύψος 178cm. Ξεκίνησε την καριέρα του από τον Αερωπό Έδεσσας το 2010, και έμεινε εκεί μέχρι το 2012.

Συνέχισε την καριέρα του για μία τετραετία στον ΑΣΕ Δούκα (2012-2016), κερδίζοντας μεγάλη εμπειρία στο πρωτάθλημα της Handball Premier, ενώ πραγματοποίησε και τις πρώτες του συμμετοχές στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Το 2016-17 αγωνίστηκε στην ομάδα του Διομήδη Άργους, με τον οποίο αγωνίστηκε στο EHF Cup.

Ενώ η επόμενη χρονιά (2017-18) τον βρήκε με την φανέλα του ΟΣΦΠ/ΙΕΚ Ξυνή, με τον οποίο κατέκτησε το ελληνικό «νταμπλ».

Τρεις σεζόν (2018-2021) αγωνίστηκε και πάλι με την φανέλα του Αερωπού Έδεσσας επιστρέφοντας στη γενέτειρα του, πραγματοποιώντας εξαιρετικές εμφανίσεις, ενώ την τελευταία χρόνια αγωνίστηκε στην ομάδα ΠΑΟΚ.

“Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε τον ερχομό του έμπειρου αθλητή Πέτρου Βαφείδη από την ομάδα του ΠΑΟΚ στον Ζαφειράκη Νάουσας. Μετά από έντονο ενδιαφέρον της ομάδας μας για την απόκτηση του, οι δύο πλευρές ήρθαν σε συμφωνία και από τη νέα αγωνιστική χρονιά ο Πέτρος θα φορά τη φανέλα του Ζαφειράκη, στην προσπάθεια της διοίκησης για μια ακόμη πιο επιτυχημένη πορεία στην Handball Premier.

O Πέτρος Βαφείδης είναι γεννημένος το 1996 και αγωνίζεται ως πίβοτ. Για 12 χρόνια αγωνίστηκε με την ομάδα του Αερωπού Έδεσσας, ενώ συμμετείχε στην Εθνική ομάδα Ελλάδος εφήβων και νέων. Με την ομάδα του Αερωπού συμμετείχε σε ευρωπαϊκούς αγώνες, ενώ πέρσι αγωνίστηκε με επιτυχία στην ομάδα του ΠΑΟΚ.”

“Ανανέωσε τη συνεργασία του με την ομάδα μας ο τερματοφύλακας Σάκης Αθανασίου από την Έδεσσα, ο οποίος αγωνίστηκε και πέρσι με τη φανέλα του Ζαφειράκη με μεγάλη επιτυχία! Είμαστε πολύ χαρούμενοι που ο Σάκης θα συνεχίσει να αγωνίζεται για την ομάδα μας, καθώς πέρσι βοήθησε πολύ, σε συνδυασμό με τον Ναουσαίο τερματοφύλακα Θάνο Μπουμπουλέντρα, στην παραμονή της ομάδας μας στην μεγάλη κατηγορία του ελληνικού χάντμπολ.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected