Κατηγορίες
Super League 1

Φιλική ισοπαλία κόντρα στη Σλάβια για τον Ολυμπιακό (photos)

Σε κάθε φιλικό ο Ολυμπιακός εμφανίζεται όλο και καλύτερος, όπως φάνηκε και απέναντι στη Σλάβια Πράγας στην Αυστρία, ματς το οποίο έληξε ισόπαλο με σκορ 1-1.

Oι πρωταθλητές Ελλάδας έβγαλαν καλά στοιχεία, ιδιαίτερα στο πρώτο ημίχρονο, ενώ στο δεύτερο μέρος της αναμέτρησης αγωνίστηκαν για πρώτη φορά οι νεοαποκτηθέντες Φίλιπ Ζινκερνάγκελ, Αμπουμπακάρ Καμαρά.

Στο πρώτο ημίχρονο ο Ολυμπιακός έδειξε να έχει καλή διάθεση για να βγάλει ωραία πράγματα στον αγωνιστικό χώρο. Πίεσε την αντίπαλό του, έτρεξε και γενικότερα είχε και καλή κίνηση της μπάλας.

Αποτέλεσμα των παραπάνω ήταν οι Πειραιώτες να εμφανίσουν ένα καλό πρόσωπο στο γήπεδο και να είναι ανώτεροι της Σλάβια Πράγας σε όλο το πρώτο μέρος. Μάλιστα μόλις στο 3′ δημιούργησαν την πρώτη τους καλή στιγμή, όταν ο Ραντζέλοβιτς έστρωσε στον Κούντε, ο οποίος έκανε το σουτ έξω από την περιοχή όμως ήταν αδύναμο και ο τερματοφύλακας της Σλάβια μπλόκαρε.

Η επόμενη καλή ευκαιρία για τον Ολυμπιακό ήταν στο 14′. Ωραία κάθετη πάσα του Μασούρα, βγήκε τετ α τετ ο Αγκιμπού Καμαρά, όμως το πλασέ που έκανε κατέληξε άουτ. Στην επόμενη «επίσκεψη» του Ολυμπιακού στην αντίπαλη περιοχή, έγινε και το 1-0. Στο 34′, σουτ του Κούντε έξω από την περιοχή, με την μπάλα όμως να σταματά στο δοκάρι της Σλάβια και στην επαναφορά ο Ρέμπατσιουκ από τ’ αριστερά πλάσαρε σε κενή εστία, για να ανοίξει το σκορ στον αγώνα.

Λίγα λεπτά αργότερα ο Ολυμπιακός στάθηκε άτυχος, όταν στο 43′ η μπάλα μετά από εκτέλεση κόρνερ κατέληξε στον Ούσου έξω από την περιοχή, ο οποίος σούταρε με την μπάλα να βρίσκει σε παίκτη και να καταλήγει στα δίχτυα του Τζολάκη για το 1-1.

Ντεμπούτο για Ζινκερνάγκελ, Καμαρά

Στο δεύτερο ημίχρονο της φιλικής αναμέτρησης έπεσε κάπως ο ρυθμός, ιδιαίτερα από το 61′ και μετά όποτε και άλλαξε όλη η ομάδα για τον Ολυμπιακό. Μόνο ο Τζολάκης ήταν αυτός ο οποίος «έβγαλε» όλο το 90λεπτο.

Παρόλα αυτά όμως η ομάδα του Πειραιά κατάφερε να δημιουργήσει κάποιες φάσεις, χωρίς όμως να έρθει το γκολ της φιλικής νίκης. Από τα σημαντικά του δεύτερου μέρους, ήταν η χρησιμοποίηση των Ζινκερνάγκελ, Αμπουμπακάρ Καμαρά, οι οποίοι πραγματοποίησαν το ανεπίσημο ντεμπούτο τους με τη φανέλα του Ολυμπιακού.

Στο 52′ του αγώνα, ο Καρβάλιο έκανε την πάσα στον Μασούρα μέσα στην περιοχή, ο Έλληνας εξτρέμ πλάσαρε από κοντινή απόσταση και πλάγια αριστερά, όμως ο τερματοφύλακας έδιωξε σε κόρνερ! Την ίδια κατάληξη είχε και στο 63′ το σουτ του Τικίνιο μέσα από την περιοχή, μετά από κεφαλιά-πάσα του Ζινκερνάγκελ. Η τελευταία καλή φάση του αγώνα, ήταν στο 87′, όταν ο Ανδρούτσος είδε την μπάλα να του στρώνεται έξω από την περιοχή και με το δεξί έκανε το σουτ στην κίνηση, όμως κατέληξε δίπλα από την εστία της Σλάβια Πράγας.

Έτσι έμεινε το 1-1 στον αγώνα, με τον Ολυμπιακό να έχει καλή εικόνα απέναντι στη Σλάβια Πράγας.

Ολυμπιακός (Πέδρο Μαρτίνς): Τζολάκης, Ρέαμπτσιουκ (61′ Κούτρης), Μανωλάς (61′ Παπαδόπουλος), Μπαγκαλιάνης (46′ Σισέ), Άβιλα (46′ Ανδρούτσος), Εμβιλά (61′ Κανέ), Κούντε (61′ Μπουχαλάκης), Αγκ. Καμαρά (61′ Ζινκερνάγκελ), Ραντζέλοβιτς (46′ Καρβάλιο), Μασούρας (61′ Αμπ. Καμαρά), Ελ Αραμπί (61′ Τικίνιο).

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected